Ultima actualizare: azi, 07:48

Externe

Sătmărean, martorul unor scene de groază cu rromii din Italia: „Au călcat în picioare un grup de pensionari”

Un sătmărean a fost martorul unei scene de groază, spune el, în Italia. Aflat în concediu, în zona Rimini, Regiunea Emilia Romagna, el a fost uimit de comportamentul unui grup de rromi.

Un grup de pensionari a fost „atacat” de un grup de rromi, iar sătmăreanul a fost martor la întreaga scenă.

„Din păcate, am rămas uimit să văd grupuri de șase sau șapte rromi care sunt la furat. Am văzut niște scene groaznice chiar în fața mea. Pur și simplu, au încercuit un grup de pensionari și i-au călcat în picioare ca să le fure ce aveau la ei: lucruri personale, portofele, telefoane. Sunt mii de turiști de toate naționalitățile, când au auzit că lumea sună la Poliție s-au împrăștiat printre turiști și duși au fost. I-am auzit strigând: „Fugiți, că ăștia sună la gardă.” Și au luat-o toți la fugă!”, a relatat sătmăreanul pentru PortalSM.

 

11 comentarii

  1. România reală Răspunde

    Așa, așa! Faceți-ne reclamă că de aia am făcut eu cetățenia maghiară ca să nu mă ia la percheziție corporală fără nici un motiv la graniță. Bineînțeles nu au găsit nimic că nu aveau ce! Să vezi tu ce amabili sunt când văd pașaportul maghiar și ce urât fac ofițerii la zapisca românească! Și culmea costă și mai puțin și e valabil 10 ani!

    • Gheorghe Răspunde

      ..realule,,fă-te prieten cu dracu până treci puntea”źice o vorba din batrâni.Unii sunt capabili sa se jure ca nu au pus piciorul în România sa se blesteme pe mama și pruncii lor ca nu sunt români numa sa-și ajungă scopul.No da fiecare cu gândirea lui.Daca niște nemernici de tâgani au făcut ce și făcut nu înseamnă că toți oamenii sunt la fel.Fiecare nație are specimenele ei.Nu înseamnă că dacă un europarlamentar maghiar a fost la întâlnire gay și la prizat drog taman la Bruxelles,toți ar fi la fel….despre ce vorbim?Și ei au bubele lor destule….de ce sa nu recunoaștem!?Se arunca cu mizerie doar in romani.Cate c…ve țigănci de etnie maghiară se duc la produs și la furat în Germania și Austria,de pe Ostrovului?habar nu ai….știu doar șoferii de microbus care fac transport de persoane.
      Cine știe cine a ticluit aceasta poveste,ca tare mulți bolnavi cu capul mai scriu și pe aici….doar asa ca să pună vrajba între romani și unguri….pieri’le-ar foaita hăpt amu!!!

  2. România reală Răspunde

    @Gheorghe, nu știu dar em personal am pățit de două ori ce am descris. Paralel cu mine trecea prin aeroportul respectiv unul cred din Antilele Olandeze drogat până aproape de leșin iar vameșul căra bagajul și ajuta pe respectivul să se îmbarce. Ziceai că se prelinge imediat individul pe jos. Cine știe ce căra prin bagaje?Eu între timp eram cu delegație oficială cu tot tacâmul, grup organizat cu ghid olandez de la ei etc.. Gândește-te ce imagine când cei care mă așteptau să mă conducă vedeau ce se petrece! Inclusiv cu svos la înaintare câini antidrog la mirosit! 90 de minute m-au percheziționat și m-au interogat! Cred că ți-ai dat seama, e vorba de aeroportul Schiphol Amsterdam.
    Dar am văzut în parcul Vonderpark tot din Amsterdam grupuri de țigani români cefșind. De unde știu? Că i-am întrebat și am vorbit cu ei. Erau din Călărași, Gorj și Galați. Nu am văzut țigani din alte țări.
    Când am venit înapoi primul lucru a fost să aplic pentru cetățenie. Să vezi tu cum trec acum ca prin brânză. Nici nu se uită la acte practic. E și vina noastră. Am exportat țigănimea sudistă fără un minim control care din lene nu se face. Că mulți dintre ei ar putea fi opriți din motive întemeiate.
    Și nu e vina ungurilor că noi facem toate lucrurile cu jumătate de măsură. Astasă fie clar.

    • X Răspunde

      Sigur cara droguri in geanta si vamesul il ajuta. Pe el il miroase cainele si pe tine te perchezitioneaza ? Mai du-te si mananca cacat in alta parte nu aici.

      • România reală Răspunde

        Nu cred ca trebuie sa ma justific fata de tine. Daca vrei sa stii au intrat la “dubii” din cauza cartii de identitate si a pasaportului prezentate de mine. Asa de bune erau ca au crezut ca e fals. Asta spun foarte serios. Si cum la evidenta populatiei de la noi nu raspundea nimeni la telefon intr-o zi de vineri pana la ora 10 daca tot am stat acolo m-au si perchezitionat. Retine, la intrare in tara si nici macar nu la iesire. Deci ce puteam avea? Conserve? Palinca? Nu ma crezi eu tot stiu ce am patit.

  3. Eu Răspunde

    Faceți o tura pe lângă Torino sa vedeți acolo ce este, e plina periferia de țigani ce dorm pe sub poduri și ziua sunt la cerșit pe la toate semafoarele din oraș, ii vad în fiecare dimineață când merg la servici, seara dacă ieși la o plimbare toți sunt prin centru ba la cerșit ba la furat, ii auzi din depărtare ca vorbesc românește și când te apropii de iei o dau pe ungurește, întrebați șoferii de transport persoane din Satu Mare câte transporturi fac lunar doar pt acești domni care vin pe aici în asa zisa excursie, 90 % dintre ei sunt di satele din jurul Careiului nu mai vorbim de Piscolt e tot satul în Torino, vin și stau câteva săptămâni și se întorc acasă și vin alții fac cu schimbul, dar totuși ce nu înțeleg de ce toți vorbesc ungurește și se țin mai mult unguri și la un control de politie scot actele românești, în fine fiecare cu ai lui, Dumnezeu cu voi!

    • România reală Răspunde

      Ce să-ți povestesc! Așa vorbeau ungurește țiganii din Gorj ori Călărași de nu numai! Lasă tu povestea! Sunt și-și dar adevărul este că țiganii sudiști sunt mult mai mulți ca număr! Să nu-ți povestesc că în metroul din Barcelona a încercat să mă buzunărească doi țigani din Pitești dar cu ajutorul călătorilor i-am prins și predat cui trebuie. Nu se compară ca număr o mie de țigani de la noi sau poate două mii cu milionul din sud plecat la ciordit. Nu cred că au pașaport unguresc. Dar s-au mai văzut minuni în țara asta. Realitatea este că vesticii nu prea au așa minoritate gălăgioasă mai puțin spaniolii cu țiganii lor și dacă prind unul de la noi îi bagă pe toți acolo, gândesc foarte superficial.

      • Eu Răspunde

        Tu crede ce vrei tu,
        Eu știu ce vorbesc și ce am scris mai sus,
        Am mers acasa să-mi reinoiesc actele și la întoarcere din păcate am nimerit într-un microbuz cu ei la plecare din România, din 9 persoane am vorbit românește doar eu și șoferul restul toții doar ungurește, ma luat șoferul din Satu Mare și pana la Piscolt am mers doar noi, la Piscolt a încărcat 7 colorați cu 7 câini bineînțeles ca asa ii este mai mila la italiani de ei.

        • România reală Răspunde

          @Eu, tu vorbești de cei de aici dar per ansamblu în sud sunt infinit mai mulți tuciurii care nici măcar atâta loc de muncă/serviciu nu au ca și ai noștri de aici. Sunt niște putori ordinari numai la prostii le stă capul și la furat. A se vede în acest sens pe cei care au furat cablul de cupru de la reșeaua Renfe pe ruta Madrid-Barcelona. Se vede că nu prea ai umblat prin sudul țării. Acolo li românii au o culoare ala mai bronzată de natură. Că așa iese estimarea de 4 milioane de țigani și nu cu cei de la noi. La noi e frumos, curat și liniște față de sud. Tu nu știi că la recensământ a fost scandal că nu s-au găsit recenzori să intre în anumite cartiere așa că la București abia s-a depășit 60%??? Nu generaliza tu pe seama unui microbuz. Ai noștri țigani neaoși și acum vorbesc predominant ungurește acasă pe când sudiștii vorbesc în primul rând rromani acasă. Ai noștri nu prea mai vorbesc rromani.

  4. Mihaita Piticu' Răspunde

    Tigani nu rromi. FMM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.