Ultima actualizare: azi, 19:32

Naţionale

Probleme cu manualele școlare: nu vor ajunge la elevi în ziua începerii anului școlar

Probleme la început de an şcolar. Manualele nu vor ajunge la elevi în prima zi de şcoală. Premierul Nicolae Ciucă a precizat că termenul maxim pentru rezolvarea problemei este 15 septembrie.

Ciucă a explicat că a discutat cu primarii și președinții de consilii județene pentru a rezolva problema manualelor școlare, care nu vor fi pe băncile elevilor în prima zi de școală.

,,În ceea ce privește manualele școlare, am înțeles că veți comunica pe acest subiect și mai ales în ceea ce privește problema transportului. O mare parte din această problemă depinde de modul în care se soluționează la nivelul fiecărui județ. Ministerul Educației, împreună cu consiliile județene trebuie să avem o soluție pentru manuale până la data de 15 septembrie, dacă îmi amintesc bine termenul stabilit”, a spus Nicolae Ciucă.

4 comentarii

  1. Peda Gogu Repetent Răspunde

    Mi se pare logic. Face parte din programul iohhanescian aia cu “România needucată” lansată de ani buni și moartă din fașă? Sau din ălalaltul care zice că “România lucrului bine făcut”? Nu eram noi România dacă nu era așa!🤔😱😲🤮🤮😭
    Mă gândesc că nimeni nu e responsabil pentru situația creată!
    Mi-am adus aminte acum de bancul celebrului și regretatului Hofi Geza când este luat la întrebări ceva ștab că de la prima zăpadă nu au ieșit utilajele și nu se putea circula pe drumuri. Citez:”De iarnă ne-am pregătit. La zăpadă nu ne-am așteptat”.😲😱😤😨🤯🤪
    Aș râde dacă nu ar fi de plâns.
    Și vă mai mirați la halul în care se emigrează din țara asta???

    • X Răspunde

      Sigur Iohanis e de vina.

      • Peda Gogu Repetent Răspunde

        Aici cam da pentru că din ce a promis nu a făcut absolut nimic în afară de slogane goale. Dacă eu eram președinte ajuns acolo din postura de fost șef de inspectorat școlar oamenii au niște pretenții de la el. Se pare că degeaba. Sau și pe asta l-a biruit sistemul?

  2. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Ungurii sunt de vină clar. Și încălzirea globală.
    Greta din partea mea ai cuvântul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.