Ultima actualizare: azi, 15:00

Locale

Reacții de la București după scandalul PNL-UDMR de la SM: Decizia de rupere nu trebuie aprobată

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat în direct la Digi24 că că funcționarea coaliției la nivel central nu va fi afectată de aceste conflicte şi că decizia este una individuală a organizaţiei.

„Structura centrală de conducere a PNL nu a fost solicitată să aprobe și nici nu a fost informată. Este o decizie individuală a conducerii PNL Satu Mare și în general nu intervenim în politicile locale și județene. Înțelegem din presă că UDMR își dorește a face loc Partidului Social Democrat și organizația noastră a decis retragerea din această structură. Nu există în momentul de față o poziționare în raport cu ce s-a întamplat acolo, probabil domnul Cozma va informa și va explica situația, dar vă pot asigura că funcționarea și parcursul coaliției guvernamentale nici nu este afectată de acest caz și cu siguranță nu este influențată de ce se întâmplă în plan local”, a declarat Ionuț Stroe, pentru Digi24.


CITEȘTE ȘI:

7 comentarii

 1. SB Răspunde

  Ai saracu Cozma, sa nu ramana saracu pe strada singur.

 2. wow Răspunde

  da ce p.mea te duci cu calu toata ziua, poze peste poze de parca tu ai realizat ceva injudet arata concre ce ai facut mai patrihotule

  • Om Răspunde

   Taci ma! A fost faina actiunea cu calul. Chiar super! Din pacate, Cozma nu a tinut cont de romanii tradatori. Dar eu il apreciez maxim. Mai votati psdisti tradatori de neam si tara.

 3. Calin Răspunde

  Nici asta n-ai fost in stare s-o faci.
  Du-te acasa ….

  • Om Răspunde

   Du-te tu! In pusta!

   • Adișor Răspunde

    Oare mămica lui ce zice când dehitează astfel de lucruri fără dovezi? Că acum se pune problema să și demonstrese ju că eu am auzit că vecinul a zis la vecina care a auzit pe radio șanț. Așa pot spune că ești gay! Ce zici? Nu aveți măsura bunului simț?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.