Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Român căutat în toată Europa pentru furturi de carduri, prins la Satu Mare

Român căutat în toată Europa pentru furturi de carduri, prins la Satu Mare. La data de 24 august a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, în colaborare cu Biroul Județean Poliție Transporturi Satu Mare, au soluționat un mandat european de arestare, emis de către autoritățile din Italia, pe numele unui bărbat, de 37 de ani, din municipiul Ploiești, pentru sâvârșirea de infracțiuni contra proprietății, respectiv furt de carduri bancare.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea. Față de acesta s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind depusă la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

9 comentarii

  1. English pacient Răspunde

    Fake! Diasporeanul “lucrează” în “construcții”!😱😲🥴😫

  2. 🙈 Răspunde

    Neam mioritic…

  3. Valahu Răspunde

    Neamu mioritic z-e kaka in gura ta avortkn de Ciocciolina migrator!

    • observator Răspunde

      Mămăligar opincar. ‘Geaba stai la oraș aici în vestul țării că tot neam de straiță ai rămas, transhumanțist sânge pur. Aici te-au învățat cu apa caldă și cu hârtia igienică și așa mulțumești? Înainte umblai cu kk pe tine. Acolo ți-e casa unde primești un feleș gratis că de dormit dormi oriunde că nu ai pretenții. Și sub pod dacă e cazul, ca sardelele. Numai să nu te violeze “vecinul”.

    • Heydrich Răspunde

      @valahu,
      Auzi fraiere, incearca sa folosesti butonul”raspunde” la comentarii.

  4. 🦢➡️ Răspunde

    Mult sa dezvoltat neamul mioritic:
    De la lebeda (Viena) la cartele si bancomate

    • lebăda vieneză supraviețuitoare Răspunde

      Măi, măi, nu știi bine! Se cheamă “în construcții”!!😱😤🥴😲💩💩💩

  5. 007 Răspunde

    Stau nedumerit si analizez aceste comentarii a romanasilor care se tot leaga de o parte a celei mai proaste etnii din aceasta tara,UNGURII .Asa ca mai romanasilor,lasati-i in sec.XIX-lea…dar NU LASATI GARDA JOS si la o adica,tragetile-o ca-n sec. XX.Va cer acest lucru din doua motive:
    1.NIMENI NU S-A NASCUT ATAT DE DESTEPT CA SA CONVINGA NISTE PROSTI CA SUNT PROSTI”(Citat din Jean de La Fontaine)
    2.Chiar nu merita sa va coborati la acelasi nivel si sa le acordati prostilor atata importanta.
    A. De ce cred eu ca sunt cea mai proasta etnie,ungurii?!
    1…pentru ca aleg(unii) aceiasi politicieni si acelasi partid de 30 de ani,asteptand alte rezultate.Una din definitiile nebuniei(prostiei) spune ;ca nu poti face acelasi lucru mereu si sa astepti alt rezultat.
    2…in prostia lor ungurii nu stiau in ce localitate locuiesc pana nu li s-a tradus in(pe) limba lor.
    3…partidul lor a fost mereu la guvernare ,dar in mintea ungurilor prosti ,numai altii sunt de vina de aceasta stare a natiei,adica alesii romanilor.
    4…se lupta foarte mult sa defaimeze Romania si romanii,fiind frustati de tarele istorie,fara sa vada realitatea INTERUMANA si de multe ori civilizata, a celor doua popoare si desigur etnii.
    P.S.Atentie,comentariul meu nu face referire la ungurii destepti si civilizati !

    • 🤔🤔😲🤪😅 Răspunde

      Puteai să nici nu te consumi. Nu cred că este cineva curios de analiza ta deplasată.
      Cea mai proastă nație este româna pentru că nici acum în secolul 21 nu-și găsesc unul de-al lor din rândul lor ca să-l aleagă în funcție și să conducă cum trebuie și în direcția corectă pentru țară! Numai slugi și yesmani. Inclusiv mulți politicieni în varii partide care au agendă paralelă și de multe ori în contradicție cu interesul național! Atât. Ca să nu deranjeze Bruxelles sau Washington! Crezi că de asta este nevoie acum?
      Dai și tu cu părerea dar habar nu ai de nimic! Știi de ce votează ungurii Fidesz? Între altele pentru că au ceva orgoliu în ei și nu se lasă călcați cum fac românii. Plus stânga maghiară face exact, dar exact ce face USR. Drept urmare ciuciu au primit la vot! Așa că cine s-a dus la vot a votat împotriva lor. Eu nu am fost.
      La noi ar trebui scuturat bine de tot Cîțu și echipa care au dat drumul muuuult înainte de criza și războiul ăsta la privatizarea energetică. Acum nu mai poți băga înapoi balaurul în cușcă. Dar nu-i bai vom avea o inflație ceva cum a fost pe vremea lui Văcăroiu. Mai ții minte? No acum poți fi mândru! Nu vom avea nici economie, nici piață, nici bani numai șomaj! Felicitări analfabeților! Și în tot acest răstimp tot ungurii sunt de vină pentru orice??? Iar ai sărit medicația?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.