Ultima actualizare: azi, 16:35

Locale

Sătmărean lovit cu parul în cap din cauza fostei prietene. Agresorul, condamnat după cu testul poligraf

Sătmărean lovit cu parul în cap din cauza fostei prietene. Un bărbat de 34 de ani din Negreşti Oaş a fost condamnat la şapte luni de închisoare cu executare după ce l-a lovit cu parul în cap pe cel care “i-a furat” prietena unui prieten. El nu a recunsocut fapta, dar testul poligraf l-a dat de gol.

Evenimentul a avut loc în ajunul Crăciunului din anul 2016, dar condamnarea la închisoare a fost dată în această săptămână.

Bărbatul se afla la un bar din localitatea Craidorolţ alături de alte persoane şi au consumat alcool. La un moment dat, între cei prezenţi s-a iscat o ceartă, victima fiind acuzată că a furat prietena unui prieten al agresorului. În acel moment agresorul a plecat, iar ceilalţi au mai rămas să consume bere în faţa localului deoarece acesta s-a închis.

După miezul nopţii, în faţa localului a apărut un microbuz, iar o persoană l-a chemat către uşă pe bărbatul acuzat de „furtul” fetei. Un bărbat i-a aplicat acestuia o lovitură cu parul în cap. Victima a căzut la pământ, a dat cu capul de beton şi a sângerat, având nevoie de 15 zile de îngrijiri medicale.

Camerele video ale localului au surprins victima însă nu şi momentul loviturii, astfel că procesul a fost unul greu care a durat ani de zile.

Agresorul a refuzat să dea vreo declaraţie în cauză, dar şi-a dat acceptul să fie testat cu poligraful. Astfel, a rezultat că a fost nesincer când a fost întrebat dacă l-a lovit pe agresor şi atunci când a fost întrebat dacă a minţit în declaraţiile date la poliţie.

După şase ani de procese, agresorul a fost condamant la şapte luni de închisoare cu suspendare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.