Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Tentativă de suicid la podul de fier. Pompierii, la faţa locului

ACTUALIZARE: Echipajul de intervenție cu barca a fost trimis preventiv, pentru o intervenție prompta. Nu a fost necesară intervenția acestora, persoana a coborât singură de pe podul de fier. Persoana a fost preluată de echipajul de prim ajutor aflată la fața locului, dar a refuzat transportul la UPU Satu Mare. Ulterior aceasta a fost predată echipajului de Poliție, aflat la locul intervenției.

Tentativă de suicid la podul de fier. Pompierii sătmăreni au fost solicitaţi să intervină la o tentativă de suicid. Din primele informaţii, neconfirmate încă în mod oficial, o persoană a vrut să se arunce în Someş. La faţa locului sunt echipaje de pompieri şi paramedici SMURD.

“Astăzi, 26.08.2022, la ora 10.31 dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat cu privire la o tentativă de suicid, în municipiul Satu Mare, str. Ostrovului.
La fața locului se deplasează un echipaj de intervenție cu barcă, o ambulanță de prim ajutor SMURD B2 și 7 subofițeri, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare”, precizează ISU Satu Mare.

Ştire în curs de actualizare…

5 comentarii

  1. Maci Laci Răspunde

    PAI LA ACTUALELE PRETURI VEȚI AVEA DE LUCRU NU GLUMĂ,,,,

  2. Darwin Răspunde

    A făcut o antecalculație și a estimat costurile întreținerii pe lunile de iarnă? Lăsați-l. Cine încearcă până la urmă reușește, asta 95% din cazuri. Vă spun eu. Decât să tot salvăm individul (a se vedea în acest sens cazul celui care se arunca sistematic de pe podul Golescu) și salvarea costă mult plus ține ocupat un echipaj mai bine dați-i un șut. Semnat Darwin.
    Puțin îmi pasă dacă careva îi ia partea. Cel care se sinucide nu merită viața.

    • Altu Răspunde

      Cine vrea să se sinucidă o face,nu tentativa să fie băgat în seamă. O amendă bună să se învețe minte

      • Darwin Răspunde

        @Altu. Și ce rezolvi? Probabil nu are din ce să plătească! Dar ăștia ar trebui puși la plata cheltuielilor de intervenție sub formă de muncă în folosul comunitar! Măcar își țin creierul ocupat o vreme. Știi de ce spun asta? Pentru că poate atunci își dau seama că sunt unii și mai prăpădiți decât ei și atunci nu vor mai repeta prostia asta!
        Idem amenzile la cerșetori și la curve. Nici nu ar trebui amendați cu bani când se știe că nu au. Muncă în folosul comunității în valoarea amenzii. Măcar o să avem străzile măturate că de la flocisal nu mai am astfel de așteptări.

  3. Alex Răspunde

    “Din primele informaţii, neconfirmate încă în mod oficial, o persoană a vrut să se arunce în Someş.” – am aflat multe, bine ca am citit articolul altfel ramaneam cu gandul ca un hamster vroia sa se sinucida.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.