Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

VIDEO. Romeo Pop, despre ieșirea de la guvernarea locală: Dragoste cu forța nu se poate

,,Dragoste cu forța nu se poate”, a declarat președintele Organizației Municipale PNL Satu Mare, Romeo Pop, după ce liberalii au anunțat că ies de la guvernarea locală, acuzând UDMR de totalitarism.

,,Noi știm foarte bine deserviciile pe care Partidul Național Liberal le-a avut de suferit în urma acelui mandat 2016-2020 în care, în aceeași formulă, noi am fost la conducerea municipiului și județului Satu Mare, beneficiile noastre politice lipsind cu desăvârșire. Am pornit cu speranța în 2020 că lucrurile se vor schimba și am avut răbdare și am crezut că vom merge într-un parteneriat sincer, bazat pe respect reciproc, bazat pe proiecte pentru Satu Mare, proiecte serioase, proiecte transparente, pe decizii luate în comun. Am propus de nenumărate ori îmbunătățiri în anumite domenii pentru sătmărenii în slujba cărora noi suntem și nu putem să îi ignorăm’’, a declarat Romeo Pop.

Președintele Organizației Municipale PNL Satu Mare a declarat că decizia a fost luată și în contextul alegerilor ce vor avea loc în 2024, însă până atunci PNL va face o ’’opoziție constructivă’’.

,,Nu mai putem veni în fața sătmărenilor și să spunem că noi nu am putut face asta sau asta și să ne lamentăm sau să ne plângem. Decizia nu am luat-o ușor, am discutat-o, este luată în unanimitate, ne-o asumăm și vom încerca să facem o opoziție constructivă și nicidecum bazată pe critici fără argumente sau pe vorbe goale’’, a mai spus Romeo Pop.


CITEȘTE ȘI:

5 comentarii

  1. c-block Răspunde

    Ba se poate numai ca să vezi nu mai e după spate tătuca hehe Băsescu ca să vă oblige. Acum sunt doar curios ce va veni de la centru pe această mișcare ca și reacție. Că atunci era cât pe ce să-l puneți ministru de interne pe Dragnea! O tempora! Și chiar sunt curios care este motivul real al supărării.

  2. #rezist Răspunde

    O întrebare pentru așa-zișii pnl: Cum este să fii de cealaltă parte a poolii???

  3. Adi Răspunde

    Da cine este acest individ , fostul ciurdar a lui Mitică ? Sau vânzătorul de becuri ?

  4. Da pot screi Răspunde

    Romica!!! boss nu de dragoste e vorba ci de guvernare sa-ti faci treaba !
    Ieie bani blegule nu pentru ibire ci sa prestezi munca in folosul cetateanului !

  5. bigbrother Răspunde

    Și la deconcentrate??? Sau faceți o perioadă ca USR ??? Eu cred că cineva o va lua curând în freză și va fi tras pe linie moartă definitiv. Așa ceva nu faci fără să nu ai ceva OK măcar tacit. Seamănă cu ceva taifun în oliță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.