Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

VIDEO. Oamenii din Sătmărel au mutat betoane de la calea ferată. S-au săturat să mai aștepte

Locuitorii din zona Sătmărel-Balta Blondă s-au săturat să mai aștepte un semnal din partea autorităților și au luat problema în propriile mâini. Supărați pe faptul că situația nu se schimbă, oamenii au decis să deblocheze ei drumul care duce spre cartierul lor.

În această seară, marți 2 august, oamenii din Sătmărel-Balta Blondă au încercat să-și rezolve ei singuri problema și au mutat parapeți de pe Centură. După ce au mutat primul beton, la fața locului au ajuns jandarmii pentru a calma spiritele.

Reamintim că locuitorii din zona Sătmărel-Balta Blondă au ieșit din nou să protesteze sâmbătă după ce drumul care duce spre cartierul lor a rămas tot blocat, asta în condițiile în care oamenilor li s-a promis că problema va fi rezolvată.

Mai mult, ajunși la capătul răbdării, oamenii au trimis autorităților soluția pentru deblocarea drumului care duce spre cartierul lor.


CITEȘTE ȘI:

24 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    Nici nu mă mir. Toate autoritățile implicate, dar mai ales proiectanții și CNAIR și-au bătut joc de ei. La următorul vot veți culege ce ați semănat. Sunt sigur de asta. Acum probabil careva se va găsi să-i și amendeze. Asta ca să mai pună și gaz pe foc. Că la capitolul ăsta autoritățile noastre sunt “meseriașe”. Că de cel puțin doi ani spun cei de acolo că va fi bai dacă așa rămâne partea asta de proiect. Dar ca să vezi, nu a auzit nimeni! La capitolul comunicare toți au picat examenul! Felicitări! Dacă nu aveți destule probleme mai creați una artificială? 😱😲🤮🤮😭

    • 💩💩💩💩💩 Răspunde

      Eu chiar sper să îi amendeze!
      Trăim într-un stat de drept, nimeni nu se află deasupra legii!!

      • altu fără bmw Răspunde

        Nu vrei totuși să pui treburile astea în ordine cronologică prima dată? Adică cum a început tot? Adică statul îți bate joc de cetățeni și tot cetățenii sunt de vină că reacționează? Ce a promis Govoride în gura mare și restul acum deja de trei săptămâni? Și nu vrei să-mi spui ceva legat de despăgubiri de terenuri vizabi de tot această variantă? Despăgubiri neplătite din 2017 încoace? Cine e cu bătaia de joc? Tu vorbești ușor fără reținere din spatele tastaturii că tu ai variantă pentru tigaia ta second hand și te doare în pluă!
        PS. Eu nu locuiesc acolo și nu sunt afectat dar îi înțeleg. Oamenii au fost păcăliți cu rea intenție.

        • 💩💩💩💩💩 Răspunde

          Bine, adevărul este că și ăla care îi crede pe govorilă sau crăciun îs proști de bubuie!
          Dar totuși, parcă nu așa se rezolvă o problemă, într-un stat de drept!
          Avem justiție și trebuie apelat la ea!
          Mă mir că un avocat instigă lumea la nesupunere civică în loc să ofere consiliere juridică!!
          Dar cu ciumații pesedei este ceva normal!

          • Prostule

            Nu mai baga bronz ca nu-ti face bine. Ti-ai prajit si ultimu neuron

          • Vlad Tepes

            Tocmai asta e marea problema la noi in Statul Roman, ca NU avem justitie !!!

          • 💩💩💩💩💩

            Bine, și atunci ce facem, ne facem fiecare dreptate cum ne place nouă?
            Legea pumnului?

  2. PSD+PNL Răspunde

    Să m-ai mergeți la VOT 🤦‍♂️.. să votați Govorilă sau Cozma..de bozgori nu m-ai vorbim..îi doare în P…A..de voi..că faceți km în plus să ajungeți acasă..că vă costă benzina mai mult..ei să fie cu buzunarele pline și curvele sub masă..restul e can can..

  3. H&R Răspunde

    Tipic romanesc, nu așa se rezolvă oameni buni, nu singuri ne facem dreptate.

  4. LoopMaci Laci Răspunde

    BRAVO FELICITĂRI ÎN SFÂRȘIT ATI AJUNS LA VORBA MEA ȘI ATI DEBLOCAT DRUMUL…. ASA SE FACE DACĂ AUTORITĂȚILE NU ÎNȚELEG!!!!

  5. Anonim Răspunde

    Bravo acum trebuie răsturnată și prefectura ca cu ăștia nu se poate .Vrem alt prefect care poate rezolva probleme .

  6. Trol UDMR Răspunde

    Bravo oameni buni! Bravo!Din păcate doar așa se mai poate ceva in România politicienilor și politrucilor imputiti !Va felicit ca nu va lăsați călcați in picioare!

    • Dani Răspunde

      Din 1989 ne calca in picoare si nimeni sau foarte putini au iesit la proteste de cate ori sa organizat in Satu Mare.

  7. Bibi Răspunde

    Problema se rezolva în justiție, în probabil vreo 15 – 20 de ani!

  8. Dani Răspunde

    Mi se pare aberant ca uni sa se opuna dezvoltarii orasului! Nu se face asa dreptate. Nu-i dai in cap la cineva numai pentru ca tu crezi ca ai dreptate. Exista Justitie si trebuie actionat ca atare. Acolo exista pericol de accidentare.Da sustin deschiderea circulatiei dar doar pentru pietonal si velo. Oameni trebuie sa inteleaga ca nici un politician nu vine acolo la protestatarii pentru ai ajuta,simplu nu are cum.Ei vin pentru a strange voturi pentru viitorele alegerii! Nu fiti naivi,totii promit si nici unul nu va face nimic. Nu va lasa-ti manipulati.Acum veti plati voi pentru acest gest nesabuit! Nici unul dintre cei enumerati nu vor sa plateasca in locul vostru!

    • altu fără bmw Răspunde

      @Dani. Cu mare parte din ce ai scris sunt de acord. Dar e un aspect. Nu faci dezvoltare de infrastructură contra intereselor unora, nu-i minți și nu îi induci în eroare intenționat. De fiecare dată când se construiește ceva pe infrastructură și este cineva contra atunci se găsește motivul că sunt contra dezvoltării??? Nu sunt contra dezvoltării! Proiectul de aia este proiect ca să rezolve cumva toate problemele! De aia se iese pe teren și nu se visează traseele din birou, de aia se discută cu oamenii, de aia se face dezbatere publică. Crede-mă există soluție dar proiectanții cred că nici măcar nu s-au obosit să-l găsească! Oanenii de mai bine de doi ani tot sesizează acest lucru și nimeni nu i-a băgat de seamă.
      PS. Și ce așteptări ai de la justiție? Mai mult ca sigur vor spune că pentru interesul comunității oamenii nu au decât să învețe să zboare!? Pentru că într-adevăr acum să circuli acolo ca pe vremuri înainte este foarte periculos. Dar nu se putea o variantă de acces numai cătrea Sătmărel, frumos câte o bandă pe sens? E asta o problemă la cei care au proiectat vreo 20 de km numai aici? Păi dacă e așa atunci să-și pună diploma în cui! Adică rezolvi o problemă și generezi absolut gratuit alta??? Ce ar fi dacă fiecare așa ar face treaba la locul de muncă?

      • Dani Răspunde

        @altu fără bmw Respect! Asa se duce o conversatie ! Da toti avem undeva dreptate!

    • Dani dobitocul Răspunde

      Ce justitie ? Ce dezvoltare ba dobitocule ? Cand oamenii de 5 ani nu si-au primit banii pentru terenurile luate ptr saracia asta de sosea ocolitoare. Cand oamenii nu au acces la o parte din terenuri ca saracia aia de sosea trece prin mijlocu terenului lor . Cand pietonii si biciclistii sunt blocati in sat .Cand pe toti ii cam doare-n pl de probleme lor . Cand vin retardati ca tine si fac pe desteptu . Sa-mi tarasc ceva in ceru gurii tale de cretin.

      • Dani Răspunde

        M-am gandit sa-ti raspund in asa fel incat sa intelegi si tu ! Dar mi-am dat seama ca esti prea jos intelectual ca sa pricepi ceva simplu!

  9. Beny Kira Răspunde

    Proiectul este foarte bun. Nu pot 10 persoane să dea peste cap un proiect de 80 milioane de euro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.