Ultima actualizare: azi, 10:50

Locale

Eveniment de promovare a turismului din judeţul Satu Mare, la Medieşu Aurit

Primăria Medieşu Aurit organizează, duminică, 25 septembrie, de la ora 12,00, la căminul cultural din localitate, un eveniment de promovare a turismului din județul Satu Mare, de întărire a relaţiilor dintre agenţii care operează în turism în judeţ.

Principalul organizator, Marius Chiş, a explicat că scopul acestui eveniment este de a crea o legătură între proprietarii de pensiuni, restaurante, locuri de petrecere a timpului liber din mai multe zone ale judeţului, astfel încât turiştii care vin în judeţ să poată fi îndrumaţi dinspre o zonă spre alta.

În lipsa unei strategii judeţene, sau a unei baze de date concretă, oamenii care lucrează în turism nu prea ştiu ce locuri de cazare sau restaurante să le recomande turiştilor care vin în judeţ, pentru ca aceştia să stea mai multe zile.

Un exemplu este cel al unui grup de turişti venit la Satu Mare care au solicitat unui proprietar de pensiune o recomandare pentru un loc unde să servească masa. Este vorba despre un grup de circa 40 de persoane care ar fi vrut să oprească la un restaruant din zona Tășnadului.

,,Sunt invitați toți cei care au ceva de spus și pot să facă ceva în legătură cu promovarea turismului în județul nostru, de la administrator ai obiectivelor turistice, proprietari de pensiuni, până la “turiști””, spun organizatorii.

Evenimentul ce va avea loc duminică, 25 septembrie, de la ora 12.00, este organizat de Primăria comunei Medieșu Aurit.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.