Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Femei bătute cu pumnii de concubini, în județul Satu Mare. Au intervenit polițiștii

La data de 25 septembrie, în jurul orelor 00.30, polițiștii sătmăreni au fost sesizați de către o femeie din Satu Mare despre faptul că, pe fondul unor discuții contradictorii purtate la domiciliu cu concubinul său, în vârstă de 31 de ani, ar fi fost lovită cu pumnul la nivelul feței.

În urma verificărilor efectuate, precum și a completării formularului de risc, pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

La data de 25 septembrie, în jurul orelor 18.00, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Beltiug au fost sesizați despre faptul că, pe raza localității Viile Satu Mare, o femeie ar fi fost agresată de către concubinul său.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că o femeie de 60 de ani, domiciliată în aceeași localitate, în urma unor neînțelegeri cu concubinul său, un bărbat de 47 de ani, ar fi fost lovită de către acesta în zona feței.

Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu, prin care acesta este obligat să păstreze o distanță minimă de 50 de metri față de concubina sa.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.