Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

VIDEO. Gest de… milioane? Cum se grăbeşte un bărbat să ridice banii pierduţi de un tânăr

Camerele de supraveghere de la sediul unei firme de taximetrie din municipiul Carei au surprins un biciclist ce își însușește rapid banii pierduți de un tânăr.

În decursul nopții trecute, proprietarul firmei a postat imaginile pe rețelele de socializare.

Păgubașul este chiar fiul patronului.

“Iată fericitul domn care a gasit banii pierduti de fiul meu, sper sa-si cumpere o bicicleta noua”, este mesajul care insoteste videoclipul postat.

Cert este că biciclistul ar trebui să predea banii pierduţi la poliţie, dacă nu vrea complicaţii care pot fi chiar penale.

9 comentarii

  1. S Răspunde

    Nu prea inteleg treaba ásta cu complicatii penale daca gasesti bani. Azi am gasít 50 de bani, era pe Jos, conform autorului articolului trebuia sa-i predau la polite.

  2. El Brasil Răspunde

    O singură observație. Banii au stat fain frumos pe caldarâm și așteptau ca proprietarul să-și “redescopere” avutul pierdut o oră întreagă!!! Uitați-vă la ceasul de pe înregistrare. Nu zic că nu e al feciorului dar că e mut și fraier și aia e sigur. Că i-a căzut din mână nu din buzunar. Eu l-aș pune în locul părinților să muncească exact cât să câștige banii ăia. Că se pare prea ușor primește finanțele și prea ușor trece oeste faptul că i-a pierdut.

  3. Ion Răspunde

    Dute ma nenea cu politia ta cu tot…..dacă fit-o e distrus de viata și tu din câte se pare,ești la fel,gata repede miliția….dormiți dracu pe voi proștilor….suge-ti cu miliție cu tot ma bulangiilor….duceți-vă voi 2 la miliție și luati-le cariciu în guriță și poate va plătește cât a-ți pierdut voi acolo “bilionarilor” 🤣🤣🤣

    • Alex Răspunde

      Stai liniștit că ia rămas și lui, suma era prea mare că nu a observat diferența pierdută. Cum vin așa și se duc.

  4. Herbert Răspunde

    Mundria de romanistan……,🤣🤣🤣🤣🤣

  5. H&R Răspunde

    Acum sincer daca furi sau gasesti tot acolo suntem cu pedeapsa. Deci politicienii nostri bravi gasesc banii, nu fura..

  6. Fmm Răspunde

    Pagubitul sa considere ca suma pierduta a folosit-o pt plata amenzii de stationare pe banda 1, unde a incurcat circulatia in timp ce alte doua locuri in parcare erau libere. Karma is a bitch!

  7. Pedal-Gogu Răspunde

    Minunat Dl.Biciclist!!!Mândria tării!Dar eu m-as rezuma mai degrabă la Foieni,Căpleni sau Urziceni,nu Carei!Ce pot să vă doresc?Toate cele bune!Dar toate să fie cu metastază!Sau măcar la copii!

  8. gigel Răspunde

    Daca parca pe locul de parcare si nu pe strada poate avea sanse sa-i cada in masina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.