Ultima actualizare: ieri, 19:16

Locale

Femeie băgată în comă de soţ, de faţă cu copilul. Bărbatul ameninţă că “dă foc” celorlalţi copii

Femeie băgată în comă de soţ, de faţă cu copilul. Un caz nefericit a avut loc zilele trecute în comuna Gherţa Mare. Un bărbat şi-a bătut femeia până a bagat-o în comă, de faţă cu copilul de 12 ani. După ce copilul i-a fost luat, bărbatul ameninţă că dă foc tuturor celor care intervin. Cu toate acestea, bărbatul locuieşte mai departe în casa familiei, în vreme ce copilul a fost luat de către Protecţia Copilului şi plasat temporar unei rude, iar ceilalţi copii se tem să se apropie de casă din cauza bărbatului care îi ameninţă.

Potrivit informaţiilor PortalSM, totul a început sâmbătă seara, când bărbatul şi-a bătut soţia până a ajuns în comă. Femeia a ajuns în comă profundă, fiind transportată de urgenţă cu elicopterul la un spital din Târgu Mureş pentru îngrijiri medicale. Ea are coloana ruptă iar medicii sunt rezervaţi, aceştia susţin că nu va mai putea umbla niciodată şi că va rămâne imobilizată în scaun cu rotile. Copilul de 12 ani a fost de faţă când s-a petrecut totul. El a fost luat de lângă tatăl agresiv de abia miercuri, după 4 zile, la insistenţele rudelor, rude care sunt nemulţumite de modul în care au intervenit autorităţile.

Un alt copil s-a întors acasă din străinătate şi o altă soră căsătorită în alt oraş vin la Satu Mare pentru a încerca s ă rezolve situaţia fratelui şi a mamei care se va întoarce din spital, dar nu au acces la locuinţă, fiind ameninţaţi de bărbatul violent. El le transmite prin rudenii să plece înapoi că le dă foc. Problema este că şi toate documentele sunt în locuinţa unde a rămas bărbatul singur şi fără sprijinul autorităţilor nu se poate face nimic.

Deocamdată nu se ştie ce se va întâmpla mai departe. Rudeniile încearcă să caute un apartament mamei pentru ziua în care se va întoarce din spital, însă va trebui ajutată deoarece este invalidă. De asemenea, rudeniile depun eforturi pentru a obţine tutela copilului de 12 ani, pentru ca acesta să nu ajungă în sistemul de protecţie al copilului.

Cert este că bărbatul are anumite probleme şi nimeni nu ştie cum va reacţiona mai departe.

Apropiaţii au început să îl înregistreze pentru a avea cât de cât o dovadă în caz că se mai întâmplă vreo nenorocire.

Bărbatul i-a transmis fiului mai mare să se întoarcă în Austria, altfel îi dă foc.

“Îi sucesc grumazul. Spune-i să se ducă înapoi în Austria! Îl aprind, îi aprind maşina. (…) Mă desparte de femeia mea? Adică puiul îmi comandă? Să se ducă înapoi, până mâine la amiază la prânz. Caută chirie? Da ce, pe mine mă despărţiţi de femeie? Să vedem ce a zice poliţia. Vine acasă, o ducem la recuperări. Nu comandaţi voi! Niciun document, nici asigurare nu poate face, toate documentele le-am încuiat, nu puteţi face nimic!”, a spus bărbatul, potrivit unei înregistrări transmisă PortalSM.

El a avut şi o reacţie ciudată când i s-a spus că trebuia să divorţeze, nu să o nenorocească în bătaie.

“Îmi cauţi tu femeie dacă e aşa? Ea e de vină. Tu ştii câte a făcut? Dacă vine acasă şi eu jur, dar şi ea jură. Eu jur că n-o mai bat! Ea e bine ok, numai că îi trebuie nişte recuperări. Nu chirii!”, a spus bărbatul.

În schimb, rudele nu înţeleg cum un asemenea individ care ameninţă pe toată lumea poate fi în libertate.

“Ce aşteaptă autorităţile? Aşteaptă ca să moară femeia ca să îl poată închide?”, susţine o rudă.

2 comentarii

  1. 😱😱😱 Răspunde

    Votați familia tradițională!😱🤔😲🤮

  2. Eugen Răspunde

    Iese nu este pericol public…..20 de ani de pușcărie in Rusia la delfinul negru i-aș da, fără proces,criminal alcoolic!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.