Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

FOTO. Cai furați dintr-o localitate din județul Satu Mare. Proprietarul cere ajutor comuntății

Doi cai au fost furați din localitatea Valea Vinului din județul Satu Mare, în data de 3 septembrie. Proprietarul a apelat la ajutorul Poliției, însă, până în acest moment, caii nu au fost găsiți.

Proprietarul apelează la ajutorul comunității prin intermediul PortalSM. El spune că animalele ar fi fost furate de persoane de etnie romă, însă acest lucru nu este cert.

Dacă ați văzut sau vedeți acești cai, transmiteți un mesaj pe pagina de Facebook PortalSM sau la numărul de telefon: 0 740 146 555

11 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Cred că poate căuta în salam deja. Sper să nu fie așa.

  2. Tabu Răspunde

    A furat Kozma.

  3. Bogdan Dumitraș Răspunde

    Unde sunt acum polițiștii care au participat la ziua lui Adrian Cozma ? Supozitor, pune-i să muncească! https://www.bugetul.ro/video-s-a-facut-masa-mare-de-ziua-unui-deputat-pnl-sefii-politiei-au-petrecut-impreuna-cu-liderii-liberali/

    • c-block Răspunde

      @Bogdan Dumitraș. Pe chestia asta trebuie făcut megascandal. E ceva inacceptabil. Toată lumea știe/intuiește că așa este, așa era tot timpul dar odată și odată trebuie să se termine cu asta!!! Mai ales că vine din partea unui deputat PNL. Dacă era PSD toată lumea zicea că-s metehne comuniste. Dar așa? Eu în locul primarului nu aș fi fraier și as exploata situația. Cozma din mult mai puțin și nejustificat a fabricat scandaluri artificiale. Trebuie materialul să ajungă în presa centrală la ceva televiziuni gen România TV. Ei sunt “profesioniști” în cum se face. Pentru binele societății aceste chestii trebuie odată să se termine.

  4. comentator Răspunde

    Acești cai din ce îmi dau seama nu au crotalii. Pentru unii legea încă nu este valabilă? Și de aici încolo restul e cancan. Dacă până acum nu i-a găsit nici nu îi va mai afla unde sunt. Indiferent dacă hoțul/hoții i-au vândut pe sub mână sau au ajuns pe mâna cupeților de cai italieni pentru materie primă tocmai bună de export.

  5. 😱😱 Răspunde

    Pick Salami Herz.🤔😋🐎🐎🐎
    Niami!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.