Ultima actualizare: ieri, 21:52

Locale

FOTO. Cum s-a prezentat un șofer cu mașina la RAR. Autoturismul era pregătit de ”zbor”

Registrul Auto Român a publicat, pe pagina de Facebook, mai multe poze cu un eleron improvizat prin pe mașina unui șofer din Tulcea. Șoferul se prezentase la RAR pentru omologarea elementului de caroserie.

Potrivit inspectorilor, eleronul a fost confecționat cu un burghiu pentru metal, cornier metalic, colțare pentru polițe, câteva șuruburi și piulițe.

,,Stim că deja vă zboară gândul la weekend și, pentru că vorbim despre zbor, vă prezentăm acest autovehicul care a venit la RAR Tulcea pentru omologarea elementului de caroserie.

Materiale necesare pentru confecționare: burghiu pentru metal, cornier metalic și colțare pentru polițe din magazinele de bricolaj, improvizații, câteva șuruburi cu piuliță și multă inconștiență.

Totuși, dincolo de aspectul mașinii, vă rugăm să conștientizați că astfel de elemente de caroserie confecționate artizanal pot fi un pericol pentru siguranța traficului și a pietonilor, dar nici nu pot îmbunătăți performanțele vehiculului. Despre sancțiunile pe care le riscați nici nu mai vorbim…

Un astfel de element nu îndeplinește, din punct de vedere tehnic, normele pentru certificarea produselor și nici nu a fost supus verificărilor necesare pentru omologarea de tip a produsului, iar colegii noștri au decis că această improvizație nu întrunește condițiile care stau la baza omologării”, au scris, pe Facebook, cei de la RAR.

15 comentarii

 1. Driver Răspunde

  Este unu si in satul mare, cu un renault laguna, de prin 2003.

 2. H&R Răspunde

  Fără niște € nu trece.

  • Satmarean Răspunde

   Tu ai dat H@R , f….-n g..ă de mârlan ???

   • H&R Răspunde

    @Satmarean. Nu am dat niciodata spaga, mita sau cum vrei tu. Dar am vazut multe lucruri interesante pe la re-a-re. Aaah si nu au lasat sa treaca masina mea pe care am adus personal din DE, pentru lucru care in DE nu era problema. OK, am remediat si a trecut.
    Nu m-a deranjat, dar ce vezi pe drumurile publice e ceva abnormal. Si re-a-re nu face nimic. Ai pile sau €, ai rezolvat treaba.

 3. Vasi Răspunde

  Tipic cocalaresc.

 4. @Unu Răspunde

  @unu sugem-ai de codă !

 5. Jan@unu@muresan Răspunde

  Nu mai stiu cine sunt. Am confuzii. Cineva imi trimite ceva pastile de plumb de litiu de uraniu. Orice! Dar pe care sa pot lua cu mona, alcoolul meu preferat. Mona=Whiskey pentru mine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.