Ultima actualizare: azi, 11:36
Locale

Șase copii, cu vârste între 6 și 12 ani, dispăruți noaptea în pădure. S-au dus după ciuperci

Noaptea trecută, 22 spre 23 septembrie, la ora 23:27, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au fost sesizați cu privire la faptul că șase minori, cu vârste cu cuprinse între 6 și 12 ani, din localitatea Someș Odorhei, s-au rătăcit în pădure, fiind plecați după ciuperci, de la ora 18:00.

Aseară s-au format mai multe echipaje mixte formate din polițiști, pompieri, jandarmi, personal silvic și civili, care au efectuat căutări. Au fost folosite mai multe autoturisme de teren, un câine de urmă, o dronă, un UTV, iar la căutări au participat și voluntari de la Asociația 4×4.

În această dimineață, în jurul orei 07:40, copiii au fost găsiți în pădure. Aceștia au fost evaluați și nu necesită îngrijiri medicale.

Din spusele acestora, se pare că ar fi înnoptat la un adăpost improvizat, situat în pădurea ce aparține de localitatea Someș Odorhei. Aceștia au mai relatat că au auzit strigătele salvatorilor, însă le-a fost frică să răspundă.

Sursa: antena3.ro


CITEȘTE ȘI:

2 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Puii mei în telefoanele “intelijente”. Numai la ce ar trebui nu le folosesc.

  2. ... Răspunde

    Am așa o idee “aproximativă” ce fel de familie e aia care trimite 6 copiii minori cu vârste cuprinse între 6-12 ani seara la ora 18 la cules de ciuperci prin pădure. Că vorba vine după 19 -19.30 prin pădure nu mai vezi nimica! Nici ciuperci dar nici drumul spre casă (colibă)! Protecția copilului de acolo oare s-a autosesizat? M-aș mira!😱🤮😭
    De ce să se lege la cap dacă nu-i musai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.