Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. De la Muzeul Țării Oașului, pe scena show-ului iUmor. A obținut 2 DA

Marian Vida, artistul din Maramureș care în județul Satu Mare este muzeograf, a urcat pe scena iUmor în noul sezon al show-ului de divertisment, titrează directmm.ro.

Marian Vida este maramureșean la origine și are 43 ani! Cu toate acestea, el activează în prezent în județul Satu Mare, unde este muzeograf la Muzeul Țării Oașului în Negrești Oaș. Este artist cu prezențe la numeroase spectacole, unde are și momente de stand-up, dar și de imitații de sunete, jonglerii și de musical de cinema. Mai este și staroste la diverse nunți și cântă și folclor. Acum s-a gândit să meargă la Stand Up Revolution, iar mai nou, la iUmor.

A obținut 2 DA și va merge la votul publicului! „M-am decis să merg și la această emisiune, după ce am participat la emisiunea Stand up Revolution. Pe scenă m-am simțit extraordinar și în largul meu. Cu toate că Costel Bojog este comediantul meu preferat, ca jurat aș zice că Mihai Bendeac este preferatul meu. Poate că viața mea se va schimba după aceasta apariție dar eu voi rămâne la fel cum mă cunoaște lumea!”, a spus Marian Vida, pentru DirectMM.ro.

„Sunt la votul publicului, sper să fiu votat. Se va putea vota de când este gata emisiunea, din ziua în care va fi difuzată, până a doua zi, la Observatorul de la ora 16.00. Eu m-am simțit extraordinar pe scenă, și voi reveni în fiecare sezon dar cu alte momente. Deja îmi fac o idee cu ce voi participa în următoarea etapă sau în următorul sezon. Cu participarea la această emisiune m-am bucurat să cunosc atât membrii juriului, staff-ul emisiunii dar și concurenții care au avut momente pe măsură. Au fost de toate! Sfatul meu este să râdeți și să zâmbiti pentru că nu va costa nimic! O zi fără zâmbet este o zi pierdută, aceasta este părerea mea!”, a mai spus Marian Vida.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.