Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

FOTO. ”Vinerea verde” la Satu Mare. Angajații Primăriei au mers la muncă pe bicicletă

”Vinerea verde” la Satu Mare. Angajații Primăriei municipiului Satu Mare au lăsat mașinile acasă și s-au urcat pe biciclete.

,,Cu toții ne dorim un oraș mai curat și mai puțin aglomerat. Așa că vineri, împreună cu colegii mei de la Primăria municipiului Satu Mare am decis să venim la muncă cu bicicleta, transportul în comun sau pe jos. În vinerea verde, la Satu Mare mașina stă pe loc!”, a spus primarul Kereskenyi Gabor.

Reamintim că pe 16 septembrie, locuitorii din Satu Mare pot călători cu mijloacele de transport în comun în schimbul deșeurilor, alături de locuitorii din alte 64 de orașe din țară. Săptămâna Europeană a Mobilității va fi sărbătorită la nivel național printr-o campanie inedită desfășurată în 65 de orașe din țară – România Schimbă PET-ul cu biletul.


Citește și:

24 comentarii

  1. John Doe Răspunde

    Ar putea proceda astfel tot timpul pentru a conduce prin exemplu.

  2. Zoly 3 lábbal Răspunde

    Stai linistit, nu vezi ca a chemat toata presa sa ii faca poza pe bitigli. Tre reclama, modestia e cuvant strain pentru chelul. Ca si Limba Romana de altfel.

    • terterterter Răspunde

      STAI LINISTIT Zoly 3 lábbal ca nici neamul tau mamaligar nu e mai bun……
      cochita ce draca a facut in mandatul lui ?????

    • Adi Răspunde

      Mai bine ar face ceva și pentru oraș , dacă nu ar fi câteva investiții private am fi în evul mediu cu așa primar.
      Doar banii veniți din Ungaria sunt o prioritate pentru el .

  3. Sandra Răspunde

    Cu presa sau nu ..a dat exemplu..altii nici nu s-au sinchisit!

    • c-block Răspunde

      În 2016 tot așa la început de primul mandat a dat un exemplu așa de o zi. De atunci a uitat tot cu desăvârșire. Sunt sigur dacă ar circula zilnic așa pistele ar fi mult mai multe și s-ar putea circula velo infinit mai în siguranță. Dar ca să vezi nimic de atunci?????

  4. Satmarean Răspunde

    De ce nu aveți poze și cu toate pitipoancele angajate la primărie si CJ cum vin oe bicicleta ? Niciuna nu a venit pe bicicleta. De aceea nu vin la timp la servici. Ia syati sa va uitați cate vin la timp. Toate apar după cate o ora , doua. Apoi merg la cumpărături. Apoi la masa. Si apoi sa-si ia copiii și sa-i duca acasa. Incercati o zi sa stați sa va uitați și veți fi șocați .

    • Ion ion Răspunde

      Ai dreptate ..
      Și la alte instituții e valabil …
      Au munca de teren… ( terenurile lor bineînțeles)

      Unii s-au dus cu bicicleta… alții nu s-au dus deloc ..
      Ca e verde … la furat din timpul muncii ….

  5. Mihaita Piticu' Răspunde

    Felicitari Gabi……L-am vazut cu bitza si cand mergea la sala de fitness….

    • Laci Răspunde

      Bravo fasi Gobi,ești un exemplu de urmat pentru generația de unguri care vor veni după tine la conducerea orașului respectiv județului,ești jmeker rău date în plm,iar referitor la frustrații care te ataca frecvent peaci nu ii baga in seama,ăștia nu au bani de biță, săraci întruchipate!!!:)))

  6. radical2 Răspunde

    Super. Dacă calci un biciclist, mari șanse să fie bugetar:))

  7. Trol UDMR Răspunde

    Bravo!Toti trei ați încălcat regulile de circulație!

  8. coi-ka Răspunde

    Spre deosebire de chelibosul care a desfiintat pista de biciclete din fata cabinetelor proprii!!
    Respect Gaborila!

  9. vasile Răspunde

    Felicitari. Acum 6 ani la sala de antrenament dupa masa mergea numai cu bicicleta. Luati exemplu.

  10. Sătmărean Răspunde

    Bravo domn primar !!! Succes pe mai departe !!!

  11. comentator Răspunde

    Am ajuns să-mi notez nickurile lingușitoare. Asta ca să știu ca pe viitor să le mai bag în seamă. Totuși nu vă e rușine să umblați în public cu limba băgată în fundul altuia? O minimă decență nu aveți în voi? Nu e asta meritul lui! A venit emailul de sus, e acțiune pe țară!!!! Ca și cu PET-ul și biletul!!!!!

    • Vasi Răspunde

      Pe tine mai mult te-a deranjat expresia folosita de ziarist “au mers la munca”, cuvinte grele, ai avut si emotii putin. Imediat e sfarsit de luna, ajunge si ajutorul social, pregateste-te!

    • Johnny Dillinger Răspunde

      Și anti-campania tot un fel de “lins” este. Deci lista o începi cu matale, că ești prezent la datorie pe toate articolele în care se pomenește de primar.

  12. comentator Răspunde

    Pentru @Vasi și pentru @Johhny Dillinger. Faptul că ați sărit repede cu a mă combate demonstrează încă odată că am avut dreptate. Și voi ați fost trecuți pe listă.,
    Dragilor, am zis că de dimineață deschid ziarul și citesc ce mai e nou. Și atunci au constatat mizeria asta. Atât. Sunteți la ani lumină depărtare de adevăr. Dar puteți sta liniștit! Puteți merge să prezentați la cine trebuie că ați fost activi și veți primi recompensa. Jalnici mai sunteți! Și vă credeți utili! Societatea nu are nevoie și în mod normal și animalul politic nu are nevoie de astfel de lingușeli. Proștilor, doar vă exploatează.
    Dacă un politician sau un primar e bun aia nu trebuie să-și facă reclamă. Oamenii văd că treburile merg cum trebuie. A se vedea în acest sens cazul Oradea. Și în contrapartidă să comparați asta cu București ori Timișoara de exemplu. Pe noi ca oraș nici nu-l menționez că în fine da, facem ceva și noi dar la calitate execrabilă și tot timpul cu termene depășite. Reabilitările de canalizări peste tot au gurile de scurgere prea înaltă și de aia apa de ploaie stă și nu se scurge (azi că plouă puteți vedea cu ochii liberi peste tot), dar ca să vezi recepțiile s-au semnate că totul e bine și la cote! La fel parcările supraetajate, în 6 ani nici măcar o cărămidă nu s-a pus! Sau reabilitarea malurilor Someșului. Care tot așa de 6 ani e numai vorbe și când ne vom apuca de treabă vom descoperi că avizele sunt expirate? De Cubic nici nu mai vorbesc. Cireașa de pe tort e Rosetti. Câți ani lumină e termenul de finalizare?
    Gata. Mâncați kakao în continuare.🤮🤮🤮💩💩💩

    • Johnny Dillinger Răspunde

      Dacă dumneavoastră comparați Oradea cu Satu Mare, e clar că aceste comentarii au exact rostul listei întocmite tot de dumneavoastră. Pace!

      • comentator Răspunde

        Dumneamine nu compar pe nimeni cu nimic. Doar constat că nu suntem în stare să facem ca și administrașie cap-coadă nici o investiție cum trebuie! Cu a comentat recent aici cineva că noroc că mai sunt investiții private că altfel ar fi jale. Ce am subliniat erau investiții de-ale primăriei care nu știu cum de au fost recepționate! Atenție, deja nu sunt investiții de pe vremea lui Coica niciuna!
        Lista aia este pentru mine și nu pentru alte scopuri. Asta ca să nu uit care sunt ăia care ling în loc să gândească. În mod foarte interesant restul comentariului meu nu a deranjat. Poftă bună la mâncat kk în continuare și vă rog să prezentați la “forurile superioare” cum ați încercat să combateți elementele parșive, dușmănoase/neprietenoase. Că totuși două comentarii e muncă dublă, merită remunerată suplimentar! Nu știu cum de aveți stomac pentru asta. 🤔😱🤮

  13. Bibicu Răspunde

    “Vinerea verde”? De aia în parcarea de pe bulevardul Transilvania nu aveai loc nici sa arunci 1 bat de chibrit, de câte mașinării erau! Bravooooooooo……….

    • c-block Răspunde

      Erau probabil mașinile pregătite pentru returul “concurenților”?😱😱😱🤪😨
      Că după ce s-au tras în poze cine îi mai verifică?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.