Ultima actualizare: azi, 12:31

Locale

FOTO. Percheziții. Un cunoscut medic chirurg, prins în flagrant în timp ce lua mită

Percheziții ale polițiștilor de la Direcția Generală Anticorupție la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara. Anchetatorii au descins în biroul unuia dintre chirurgi, bănuit că ar fi primit 1000 de euro de la un pacient, informează tion.ro.

Perchezițiile au loc luni dimineață, la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara, în biroul lui Marian Gașpar, șeful Secției de Chirurgie Cardiovasculară.

Surse din cadrul anchetei spun că medicul ar fi primit 1000 euro pentru operația unui pacient. Controlul este în desfășurare, iar la finalul lui chirurgul va fi dus, cel mai probabil, la audieri.

Sursa: tion.ro

7 comentarii

  1. Eu Răspunde

    Ar trebui ca DGA-ul sa-i “opereze” pe toti doftorii spagari!

  2. Herbert Răspunde

    Mundria de romanistan……,🤣🤣🤣🤣🤣

  3. ... Răspunde

    Nu vă luați de eroii p@lii în halate albe că repede inventează ceva și musai vă vaccinează. Nu vedeți de ce sunt în stare? Nu v-am zis vreme de doi ani că refuz să cred că au suferit implant de competențe medicale și de empatie față de bolnav?
    În parantează CEO-ul Pfizer Bourla cvadruplu vaccinat!!! după ce în august a avut covid (cu deja 4 doze în el !!!) săptămâna trecută iar este bolnav! Dar vaxul e bun!? Nici voi nu vă mai credeți, așa este?

  4. xpert86 Răspunde

    Ar cam fi timpul sa inceapa săbii călărească pe toti medicii si asistenții medicali spagari ca au salarii de lux!!! Nu le este rusine sa pretindă si sa accepte foloase necuvenite sau cu titlu de mita in conditiile in care au cele mai mari si sporuri din istoria României postdecembriste!!!!! Sa se faca propaganda intensa pentru ca tara sa scape de astfel de spagari!!! Pentru diminuarea coruptiei din sistemul medical s-ar impune obligativitatea depunerii de declaratii de avere de catre toate cadrele medicale, medici si asistenți medicali, pentru constatarea evoluției si prosperității acestora financiare!!!! La spitalul județean este un concurs in derulare de multi ani Intitulat: Cine are cea mai tare masina!!! In fiecare an câștigătorul da o masa festivă de baut si mancat la ceilalti!!!!

  5. .... Răspunde

    Pe zi ce trece imi este tot mai scarba de doctori. Si rahatul acesta, cu salariu de cam 20.000 de lei are tupeu sa ceara 5000 de lei pentru o operatie.

  6. Gheorghe Răspunde

    Ce sa mai zici de acest specimen biped zis și doctor?Ăsta vine hăt din,,epoca de aur”in care nu zveai ce cauta la doctor fără un kent-an o damijană de pălincă,un porc gras și absolut orice dorea felcerul.De acolo vine acest obicei.Mai oameni buni dacă luați pe rând doctorii din satu mare toți cei vechi care ies la pensie toți și au făcut odraslele….doctori,Le’au făcut cabinete particulare,au vile și mașini din cele mai scumpe și asta nu din salariul câștigat în vremea lui ceașcă ci taman din șpagă și mită culeasă de’a lungul anilor de la fiecare pacient care a trecut prin mână lui de specialist.Fieare pacient a dat cât a putut și a contribuit la bunăstarea salvatorilor în halate.Nu va amintiți cum se mergea la policlinica cu plasa în cabinet?Am văzut bătrâni de la tara cu brânză și smântână mergând la medic și asistentele luau marfa și o doseau la loc sigur.Nici un pansament nu se schimba fără sa dai ceva.Nu ma mir ca și acest maimuțoi plin de bani sa comportat ca un hoț la drumul mare.Acum mită este muuult mai mare pentru ca vorba românească este valabila veșnic,,cine fură azi un ou,mâine va fura un bou”…..ziceți ca nui așa!!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.