Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

FOTO. Tânăr teribilist prins de Poliţia Locală. A distrus o bancă şi un coş

Tânăr teribilist prins de Poliţia Locală. In noaptea de 9/10.09.2022 in jurul orei 1.00, politistii locali aflati in serviciul de patrulare au surprins un grup de 3 tineri care se afla in Parcul Titulescu din muncipiul Satu Mare, in timp ce unul dintre ei, din teribilism a smuls din pamant un cos de gunoi stradal si o banca. Persoanele au fost identificate, sanctionate contraventional si au fost predate Politiei Municipiului Satu Mare in vederea continuarii cercetarilor sub aspectul comiterii infractiunii de distrugere.

 

30 comentarii

  1. Vasile Răspunde

    Din pacate sant cam multi derbedei ca el .Ar trebui pusa poza peste tot ,amenda pt.parinti daca e minor care s-a fie cat zece cosuri si banci ca s-a le traca pofta la altii de a fi teribilisti.

    • România reală Răspunde

      Nu rezolvi cu asta nimic. Pus să refacă derbedeul tot cu mânuța lui de la zero ca să vadă câtă muncă este acolo, asta ca și educație. Că se oare acasă nu a avut parte de așa ceva. Asta cu amenda plătesc părinții, pe el nu-l afectează. Maximum îl iau la rost și îl ceartă. Trebuie o pedeapsă prin care să fie făcut de rușine în public față de restul. Asta contează, imaginea la el. Dacă nu în mintea puțină al lui va rămâne doar un act de “vitejie” și nu avem nici o garanție că nu se va repeta. Oricum e posibil că educația ca atare este tardivă.

  2. Jack Răspunde

    Asa arata un cacat pe bati. Isi permite si el un tricou Nike cumparat de la bazar cu 35 lei. Smenarule, mata v-a vinde masina de spalat din casa sa-ti plateasca amenda. Merita?!?!

  3. Gheorghe Răspunde

    Bravo mai,bravo melitia locala.A-ti prins un mare infractor care trebuie pus la stalpul infamiei eventual pus in centrul orasului unde sa fie supus oprobriului puiblic,sa vina unii bosorogi,,lupi moralisti”chiar unii care posteaza pe aici,carte sa-i dea cu carja peste oase eventual sa-l scuipe,sa-l biciuiasca si dupa aia sa-i puna sare pe rane,sa se invete minte derbedeul sa nu mai distruga bunul public…bla,bla,bla.Ma da voi nu ati avut copii,voi nu ati fost copii niciodata sau va lovit amnezia?Cine nu a mai facut nazbatii la viata lui sau daca copilul tau a facut vreo nazbatie(nu sa verse paharul cu apa)ce ati facut?..voi a-ti luat ciomagul (ca osanul si altioi care si-au maltratat famila)si da-i la coaste,si spurca-l si bate-l ca vorba romanului,,eu te-am facut eu te omor”??!!Ce bine stim noi sa fim moralisti dar,,cine nu are greseala sa ia primul piatra”…asta nu este pentru noi,noi suntem perfecti,noua sau familiei noastre nu ni se intampla din astea,noi suntem sfinti…cata fatarnicie!!!Unii se cred chiar perfecti,voi chiar nu greseiti niciodata cu nimic?
    Ma dar cand so devalizat banci,cand so facut tot felul de ilegalitati de miliarde de euro de ce nu ati iesit in strada sa protestati,sa va aratati sfintenia,sa luptati cu adevarat impotriva imposturii care conduce romania de vreo60 de ani?Politia de ce nu ii prinde pe TOTI cei care fac hotii la drumul mare si folosesc banul public pentru ei si gastile lor?
    Sa nu ma intelegeti gresit ,nu sunt de acord cu ce a facut baiatul,poate ajutat de ,,prieteni”sau de vreo ,,tigare cu iarba”dar prea,,strecurați țânțarul și înghițiți cămila”cand e vorba de altii dam cu parul suntem aprigi cu greselile lor vrem sa-l disciplinam drasnic dar cand e vorba de noi suntem atat de gingasi.

    • PeLanga Răspunde

      Vezi ca ai uitat sa iti iei medicamentele.

    • cazma Răspunde

      Gheorghe ăsta după poză e ficiorul tău de aia te ambalezi așa

      • Gheorghe Răspunde

        Se pare ca am deranjat pe mulți cu al meu comentariu.Cer scuze celor care se simpt lezați.Vreau sa mai citiți odata ce am scris ru și ce scrieți voi pe aici.Un cititor cu scaun la cap poare sa facă diferența.Multumesc celor care mi-ati zis unele lucruri urâte,se vede ca doar atât puteți sa jigniți și sa înjurați….

    • X Răspunde

      Ii pruncu tau sau ce faci asa urat ?

  4. Gheorghe 2. Răspunde

    Măi Gheorghe,se vede ce mare gunoi ești și tu .
    Să faci incest cu măicuța până când stricăciunile făcute de acel derbedeu se vor repara singure.

  5. Bibi Răspunde

    O fi și asta un infracto-incepator, dar Politia locala și Politia TF nu vad ce se întâmplă în clădirea fostei autogări. Acolo ziua la amiaza mare se întâmplă lucruri dubioase, mișună niște personaje dubioase … se pare ca au schimbat locația de la Electrolux.

  6. România reală Răspunde

    Iar tu @Gheorghe amesteci intenționat tanda cu manda. Ce legătură are devalizarea băncilor sau alte fapte economice penale cu derbedeul ăsta plictisit și teribilist? Fiecare să plătească după faptele sale. Nu mă interesează că vine careva și zice ca la grădiniță că nu e vinovat că și vecinul face!!!! Punct. Mâine-poimâine vine și îți va da ziua în amiaza mare în cap ăsta!

  7. claudiu Răspunde

    Felicitari Politiei Locale e bine ca patrulati nonstop prin oras nu asteptati doar apeluri 112

  8. România reală Răspunde

    @Gheorghe, pentru ca să vezi ce fac de plictiseală tinerii teribiliști! Deci mai bine nu le căuta scuze pentru faptele lor!!!
    https://obiectiv-sm.ro/2022/09/10/mesaje-si-insemne-naziste-desenate-in-centrul-orasului-satu-mare/
    Mă gândesc că și pentru asta găsești explicație doar ca să vezi nu suntem curioși!

  9. Gheorghe Răspunde

    Realului arata-mi unde am luat apărarea cuiva care a făcut o prostie.Ei am zis clar ca nu sunt de acord cu ceea ce a făcut.Mă deranjeaza faptul ca din moment ce ai greșit sărim cu toții, sa’i luăm capul”
    Citește te rog ce am scris eu s-o vei înțelege dacă vrei,ca dacă cineva este căzut,lovit(cum am putea sa devenim fiecare dintre noi)ceilalți sar ca șacalii sa-l sfâșie sa-l considere un om de nimic.Poate ca s-a întâmplat spontan, poate copilul nu este un huligan poate doar a făcut pe grozavul (cum poate am facut si noi cand eram tineri,sau copiii nostri)sau a fost influențat de alții…a deranjează ca vedem totul in alb și negru,parca noi nu am greșit niciodată cu nimic,parcă am fi perfecți….
    Da a făcut o pagubă,minora zic eu în comparație cu milioanele pierdute în cubic sau aiurea de autorități pe care unii le au votat și le susțin zicând ca fac bine?
    Pana la urma băiatul nu este de la periferia orașului din cartierele mărginașe ci chiar din zona titulescu(probabil) deci din zona bună …Cat despre amestecat tanda cu mandat ce sa zic?…ai informații sigure ca acest copil face parte din gașcă celor care au făcut acele lucruri?…eu nu.De ce vrei sa insinuezi ca toti tinerii sunt ca și aceia?….
    Eu zic ca toți am greșit,greșim și vom greși cât vom exista,diferenta ca sunt unii care nu sunt prinși și se cred mari sfinți dătători de sfaturi și de bice pentru ceilalți care greșesc și sunt prinși deci ei sunt,,lupii moralisti”.
    O seara minunata sa ai.

    • România reală Răspunde

      Iar amesteci lucrurile. Ce se face la Cubic e un lucru iar stricăciunile făcute de tâmpit sunt alte lucruri. Nu căuta explicații la ceva ce nu este de explicat. Dacă a fost prins măcar să fie sancționat ca să învețe minte. Amenda e fix zero pe el nu-l atinge nicăieri. Noapte de noapte fac scandal. Că el sau altul e o altă discuție. Nu cred că un minor la ora 1 noaptea trebuie să fie prin parcuri, să facă gălăgie și să rupă bănci și coșuri de gunoi. Care bănci au costat primăria bani mulți care s-au adunat și din taxele și impozitele tale. Dacă tu consideri că e ceva normal îmi cer mii se scuze. Dar nu amesteca și vino cu teorii că alții fură străzi întregi și devalizează societăți. Asta nu constituie scuze pentru faptele sale. Dacă nu răspunde în curând va face treburi și mai grozave. Sunt 100% convins de asta. De ce? Pentru că se pare că acasă nu a primit cei 7 ani de acasă și din poză s-ar putea să fie treaba tardivă deja. Dar faptul că și alții fură sau distrug nu este motiv ca și el să facă asta. Asta ar fi rolul educației de acasă.

    • X Răspunde

      Spala-te pe ochi. Nimeni nu o zis sa-i ia capu. Unu a zis sa le dea amenda la parinti, alalalt o zis sa repare banca. Te-o lovit ghiveciu in cap ? Ce te ambalezi asa ma gheorghe ?

  10. cârcotaş Răspunde

    Gheorghe are dreptate. Nu poţi expune oprobiului public un tanar si să-i demolezi viaţa aşa, fără dreaptă cumpănire. Eu însumi am făcut destule trăznăi care n-au fost sancţionate dar şi azi îmi dă frisoane gândul că viaţa mi-ar fi fost deturnată printr-o sancţiune care la vremea respectivă ar fi putut fi exagerată cum ar fi o exmatriculare. Buuun! dar o corecţie tot merită, să-l usture. @Gheorghe, dacă tot m-am băgat, ia cratima de la ,,a-ţi” şi pune-o la ,,so”.😊

  11. Pop Ioan Răspunde

    Dar si cosul (cosurile) de gunoi si banca (bancile) sint foarte bine fixate daca in mucos le poate smulge din pamint.

    • România reală Răspunde

      @Pop Ioan, drept vorbind și asta e corect ce zici. Dar știi ce este interesant? Că am eu doi potențiali derbedei în casă, trecuți bine amândoi de 20 de ani. În mod interesant niciodată, dar niciodată nu le-a trecut prin cap never să facă așa ceva! Niciodată nu am avut asmenea probleme cu ei. Nu că ar fi ușă de biserică dar aici e clar lipsă de cei 7 ani de acasă. Educația la FF, părinții absenți prin excelență. Mai mult ca sigur. Probabil puștanul și până acum și de acum încolo primește orice dorește și nu răspunde pentru asemenea fapte. Repet, eu l-aș pune să refacă cu mânuța lui complet de la zero să vadă câtă muncă este în aceste chestii până la urmă mărunte. Copiii mei ar putea să-ți povestească cum a fost când au făcut boacăne mai serioase. În mod interesant nu s-au repetat, au înțeles din prima. Și nu mi-au reproșat ulterior că ce dur am fost cu ei, ba din contră mi-au mulțumit.
      PS. Aici mai e și treaba cu puterea exemplului. Am dubii serioase vizavi de ce exemplu de conduită vede acasă. Nu vreau să supăr pe nimeni dar am dubii serioase.

  12. Cetățeanul Răspunde

    Copilul musai trebuie mazilit, executat public și el, dar și părinții și, eventual, și bunicii, frații, surorile și restul rudelor până la gradul 69! Scos de tot din baza genetică mondială!
    Bă, ăștia care aberați, voi sunteți normali? Este vorba despre un copil, cu siguranță că a fost amendat iar părinții lui vor lua măsuri!
    Mergeți la un consult psihiatric, că sigur aveți nevoie!

    • Demostene Răspunde

      De acord cu ironia ta. Orice copil mai face câte o boacănă, dar de aici până a face reconstituire cu un minor e cale luuungă. Oare care au fost deștepții care au pus un copil să stea în poze ???

      • România reală Răspunde

        Și asta foarte corectă observație. La o adică părinții îi pot trage la răspundere pe organe pentru comportamentul lor față de minor. Nu este voie așa ceva. Continuu să susțin că trebuie pus să refacă cu mânuța lui ce a stricat. Amenda nu știu ce rost mai are. Eventual îl enervează pe tac-su și atât. Alt rost nu cred că are. Este o măsură practic fără scop pentru că nu-i văd rolul educativ. Este ca și amenda ce se dă la kilogram la cerșetori sau curve (că așa zice legea) când se știe că în veci nu vor fi plătite. Ca să aibă rol educativ sancțiunea trebuie să-l ardă pe cel în cauză și nu pe vecinul sau pe părinți. După mine. Și atunci poate realizează ce a făcut și poate nu se va repeta.

        • Demostene Răspunde

          Simți o împlinire când vrei arderea pe rug???

          • România reală

            Unde ai găsit barem o literă care să sugereze că asta doresc? Doar spun că este nevoie în societate de indivizi care sunt utili societății și respectă niște reguli minime. Între altele nu distrug bunul public și respecți munca acelui om care a făcut în cazul de față acel coș de gunoi sau aceea bancă. Chiar dacă săzicem nu pui mare preț pe munca lui. Atât. În schimb dacă începi să țipi la om că uite ce a făcut și îl călărești cu amenzi oricum nu cred că o să ai rezultatul sperat. Ba din contră. Iar dacă familia nu a reușit să explice copilului că așa ceva nu se face (pentru că se vede că a eșuat în acest demers) trebuie să găsești o metodă tu ca societate ca informația corectă să ajungă la inteligența lui și să nu se repete.
            Mă gândesc că dacă faci ceva în viața ta, ceva concret palpabil și vine unul odihnit la minte și distruge ce ai făcut așa din sport și tu te-ai supăra? Dacă nu, îmi cer scuze că te-am reținut.

  13. cârcotaş Răspunde

    Cel mai tare efect s-ar obţine dacă puştiul ar fi dus acasă şi pus să spargă prin casă în cuantum egal cu prejudiciul. Nu de alta dar şi unii părinţi trebuie educaţi, aceia care cred că puştiul nu trebuie atins nici cu vorba.

  14. claudiu Răspunde

    Nu mai delirati cu aberatii…Nu i ia nimeni pielea,are peste 14 ani legea spune ca este raspunzator pentru faptele sale si va suporta consecintele….Asa e peste tot in lume si asa este normal,pentru ca altfel ii incurajam sa comita tot felul de contraventii sau infractiuni pe motivul ca ,,au avut o ratacire de moment,, Din punctul meu de vedere tanarul are probleme la ,,mansarda,, evidente!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.