Ultima actualizare: azi, 09:29

Locale

FOTO. Un tânăr (23 ani) băut a provocat un accident cu victime și a fugit de la fața locului

Un tânăr (23 ani) băut a provocat un accident cu victime și a fugit de la fața locului. La data de 2 septembrie, în jurul orelor 08.00, polițiștii sătmăreni au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, în proximitatea localității Racșa, posibil cu victime.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 23 de ani, din Racșa, a condus un autoturism pe Drumul Național 19 și ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, care se afla înaintea sa, pe același sens de mers, condus de către un bărbat de 69 de ani, din județul Maramureș.

Conducătorul auto de 23 de ani a părăsit locul accidentului, fiind identificat la scurt timp de către polițiști.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul tânărului de 23 de ani. Ambilo conducători auto le-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a unei eventuale alcoolemii.

În urma producerii accidentului rutier, a rezultat rănirea a 3 pasageri din autoturismul condus de către bărbatul de 69 de ani, respectiv un bărbat de 63 de ani și 2 femei de 63 și 64 de ani, toți din Maramureș.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției sau a procurorului de caz și conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care se află sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

3 comentarii

  1. Vasai Răspunde

    Măi iarăși aud de accidente provocate de prostii de oseni din Racsa.
    Dimineață la ora 8 imputitul de racsan era beat.
    Locul lor este doar între animale că aia știu sa facă,să păcălească lumea.
    Mancavar frantu pe toți,mergeți dracului de vă ducă în Anglia,să scăpăm odată de voi.

  2. @Dute Răspunde

    Tu jet napoi la Anglia. Mars! Inca nu ai plecat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.