Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

FOTO/VIDEO. Parcul Cubic din municipiul Satu Mare, inundat. Imagini dezolante

Parcul Cubic din municipiul Satu Mare a fost inundat după ultimele ploi. Proiectul se află sub apă, iar imaginile sunt de-a dreptul dezolante.

Ploaia din aceste zile a făcut ravagii în noul parc din zona fostului lac Cubic. Parcul se află sub apă și înconjurat de noroi, iar proiectul care a fost prezentat drept cel mai mare parc din municipiul Satu Mare arată acum dezolant. De menționat însă că Primăria Satu Mare încă nu a recepționat lucrarea.

Reamintim că în luna martie a acestui an procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au făcut percheziții la sediul Primăriei Satu Mare, fiind vizat și proiectul Cubic.

,,Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Oradea efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, asimilate corupției și de fraudare a fondurilor europene comise în perioada 2020-2021.

În cursul zilei de 22 martie 2022, ca urmare a obținerii autorizării legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții la sediul unei instituții publice din municipiul Satu Mare. În cauză procurorii beneficiază de sprijin din partea Direcției Generale Anticorupție. Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, se arată în comunicatul DNA.

Reacția Primăriei Satu Mare: ,,Primăria a pus la dispoziția autorităților toate informațiile necesare pentru buna desfășurare a anchetei în curs și sprijină autoritățile prin toate mijloacele sale pentru o soluționare corectă a investigației, pe baza unor date transparente. Primăria este prima interesată de soluționarea rapidă și corectă a acestei situații”.

18 comentarii

  1. urbanism Răspunde

    Cam asta este capacitatea de gestionare a unui proiect propriu a administrației din oraș. Adică după 8-9 luni nu au găsit soluție. Dar nici nu acceptă că s-a greșit din start! Până nu se acceptă și nu se trag la răspundere cei vinovați, că sunt mai mulți, până atunci proiectul nu o să aibă finalitate. Rumegați.

  2. Mae Răspunde

    Asta este singurul proiect a lui gaborică !!! Atit poate 😂😂😂😂 prostul satului !!! A și autogara de pe botizului care o să funcționeze la 2024 cînd o sa cerseasca voturi gabire ești o nulitate !!!!

  3. Tech o Răspunde

    Trebuia facut ca pe vremuri un mic lac ambiental, si apa se aduna acolo. Simplu, ieftin.

  4. Norik Răspunde

    ĂSTA E PROIECTUL PRIMARULUI ZERO BARAT GABORE!!!! BANI ARUNCAȚI PE APA SÂMBETEI!!!! OARE CÂT DE PROST TREBUIE SĂ FI SĂ FACI UN PARC ÎN MLAȘTINĂ????

  5. Soli Răspunde

    Cubicul așa este frumos, cu apă.

  6. Chupacabra Răspunde

    Nu vă mai lamentați ! Acesta a fost proiectul de la început ! Inedit ! O parte din an sa fie parc, o parte din an sa fie lac !

  7. Bibi Răspunde

    Și stația de pe Botizului tot bani aruncați în parcul Cubic, dar acolo se întâmplă ceva dubios, sunt tot felul de mașini de smecheri, mișună personaje dubioase, chefuri, etc. etc. …

    • urbanism Răspunde

      Cum am mai spus, asta este capacitatea primăriei. Să vezi tu dacă faci scandal o să vină careva de acolo care să spună că se lucrează pe problemă și e totul bine așa. Numai să țineți bine minte aceste aspecte și până la votul de la locale din 2024

      • aaaa Răspunde

        51,94% – Ia cu pâine!

        • urbanism Răspunde

          Atâta timp cât nu se poate recepționa și folosi poate fi și 110% că tot pe hârtie rămâne! Eu aș fi făcut instrucție cu proiectantul 24/24 până se trezește la realitate! Cine a făcut chestia asta e paralal cu treaba! Ca să nu spun că ce a făcut Tarr cu cele două bidoane de 20 mc e fix pix! Clar nu ajunge. Cine știe să calculeze un pluvial își dă seama într-un minut! DNA să vă halească pe toți care ați semnat acolo!

  8. Calin Răspunde

    Sa vina Cosma sa dea idei, indicatii si solutii

  9. Zoly 3 lábbal Răspunde

    Inca unul din proiectele “marete” ale lu gabor. bani publici sifornati in buzunarul firmei de casa cu un proiect absolut inutil si fara prioritate. Alo, DNA?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.