Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

Mamă a doi copii, în stare avansată de cancer! Are nevoie de 200.000 euro pentru a trăi

Pirlog Mărioara, o tânără în vârstă de 37 de ani, din județul Maramureș, mamă a doi copii, se află în stare avansată de cancer și are nevoie de 200.000 euro pentru a putea beneficia de tratamentul necesar.

Tânăra a fost diagnostricată cu LIMFOM NON HODGKIN și are nevoie urgentă de tratament special în Israel, iar costurile ajung către 200.000 euro. Ea este mamă a două fetițe, una în vârstă de 4 ani și o fetiță în vârstă de 6 ani. Femeia se află în stare critică din punct de vedere fizic, dar și psihic din cauza neputinței și a bolii.

DONATIILE SE POT FACE:

TITULAR: PIRLOG SILVIU
CONT LEI
RO47BTRLRONCRT0248131601
CONT EURO
RO94BTRLEURCRT0248131601

Firmele pot veni in sprijinul ei donând cei 2% in contul ASOCIATIEI LIGHT FOR ALL cu cont deschis la BANCA TRANSILVANIA
IBAN RO21BTRLRONCRT0480268201.

Cine doreste sa doneze poate completa contractul atasat si apoi trimis pe adresa de mail [email protected] /Tel. 0733944408.

13 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Pentru vaccin sunt bani bughete, dar pentru un om nacajit si grav bolnav nu? Fµtµ-va&^%$&^%$^&%$^%

    • Mihaita Piticu' Răspunde

      @H&R Corect zis

    • ... Răspunde

      Este pur și simplu revoltător! Și am aruncat milioane de doze cumpărate din start degeaba între timp iar la bolnavi cronici s-au modificat protocoalele între timp și unele medicamente foarte necesare și prescrise până acum așa din pix trebuie cumpărate de bolnavi! Aplauze eroilor p@lii care nu se satură niciodată! Protocolul să vă halească!

  2. comentator Răspunde

    Se spune “fază” și nu “stare”. Stare este de ebrietate, de inconștiență sau de putrefacție, etc..😱😲😭
    Însănătoșire doresc, cât mai grabnică dacă se poate.🙏🙏🙏
    Numai cu oamenii buni se întâmplă așa ceva.
    Pe Iliescu nici drq nu-l vrea. Deja a trăit cu 30 de ani mult decât trebuia.

  3. H&R Răspunde

    Sincere condoleanțe familiei!
    Deși ei încă nu realizează, femeia este deja o cauză pierdută! Mai bine să încerce să -și facă ultimele zile cât mai plăcute!
    Dumnezeu s-o aibă -n pază!

    • H&R Răspunde

      @H&R fals. Scrie sub numele sau sub nickul tău. Condoleanțe familiei tale că încă nu știe că ți-o murit ultimul neuron util. A rămas ce a rămas, dar ești legumă deja. Ți-au rămas neuronii hoțomani bă vere, bă frate!

      • ... Răspunde

        Se prea poate dar din păcate șansele sunt infime. Urât final și nemeritat. Dar totuși decât să dai bani la alții care niciodată nu se satură și niciodată nu le va ajunge mai bine dai pentru o astfel de cauză??? A fost acum 5 ani un caz similar cu un copil de vreo 10 ani. Nu continuu.
        De aia în loc de a cheltui banii fără noimă pe vaccin că așa zice Ursula ca să aibă alții (inclusiv soțul ei care e mare ștab la Moderna) jebul plin nu mai bine s-ar găsi bani pentru screening pentruu boli cronice??? De ce nu se face așa ceva în țara asta? Și multe alte lucruri din domeniul sanitar de ce nu se fac? Eventual dacă careva ștab se lovește direct de problemă atunci punctual se rezolvă și atât? A se vedea în acest sens cazul cu Eutyrox la început de pandemie???? Și de ce trebuie să strângă bani oamenii simpli??? Statul ce face? Păzește sacul plin ca nu cumva să ducă lipsă de aer condiționat, limuzine, șoferi la poartă și excursii în destinații exotice fără număr????

        • Măr Răspunde

          Steve Jops avea 50 miliarde dolari si tot nu s-a putut face nimic, cancer pancreas. Cu toate ca la suma asta puteau sa-i mute capul pe alt corp…

      • Theisera Răspunde

        Ar trebui un multimiliardar din județ sa baga mana in buzunar și să ajuta pt.salvarea uni vieți sau macar speranța să aibă femeia asta necăjită.Oamenii simpli oricum nu poate să ajuta,din pensie și din salarii minime pe economie,și dacă ajuta este prea târziu.

    • Om Răspunde

      Doamne, cat de rau puteti fi!!!! Incredibil.

  4. comentator Răspunde

    @Om, în stare ajungi singur, te pui într-o stare, sau în cazul de față nu te îngrijești, deci ajungi în starea respectivă, ceea ce nu se poate spune despre doamna. Stadiul și nu starea este a bolii în care ajungi indiferent de tine. Pricepuși man adică om acum???? Greu e cu româna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.