Ultima actualizare: ieri, 21:05
Locale

O firmă din Ungaria preia o firmă gigant din Satu Mare

Consiliul Concurenţei a anunţat miercuri că a autorizat tranzacţia prin care Poultry Integration Farms din Satu Mare preia de la Sam Mills Europe din Botiz şi Sam Mills Feed din Botiz anumite active destinate producţiei şi comercializării de pui vii, producţiei şi comercializării de pui de o zi şi comercializării ouălor de incubaţie, informează news.ro.

,,Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Poultry Integration Farms din Satu Mare preia de la Sam Mills Europe din Botiz şi Sam Mills Feed din Botiz anumite active destinate producţiei şi comercializării de pui vii, producţiei şi comercializării de pui de o zi şi comercializării ouălor de incubaţie”, anunţă autoritatea de concurenţă.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Poultry Integration Farms SRL, o societate nou înfiinţată, deţinută de compania maghiară Europa Agrar, are ca obiect principal de activitate creşterea păsărilor.

Sam Mills Europe SRL fabrică produse de morărit, iar Sam Mills Feed SRL fabrică preparate pentru hrana animalelor de fermă.

Sursa: news.ro

 

8 comentarii

 1. Bratan Răspunde

  Săracii șoșoci primesc lovitură după lovitură.

 2. H&R Răspunde

  Deci ungurilor le merita, romanasilor nu.

 3. Crasnai Vlad Răspunde

  Arcadie Berceanu, vicepreședintele asociației patriotice Uniți pentru Satu Mare, își vinde afacerea la unguri?

 4. Xpert68 Răspunde

  O cesionare fictiva, atat timp cat noua societate nu preia si plata datoriilor fata de bugetul de stat si alti creditori!!!

 5. stirilendospocnite Răspunde

  Daca era din alta tara nu era nici articolul publicat.

 6. Mumu Răspunde

  Știre de căcat marca portasm care de altfel e de tot căcatul !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.