Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

O oşancă stabilită la Paris, două cuţite la Chefi la Cuţite

O oşancă stabilită la Paris a reuşit să primească două din cele trei cuţite de la concursul Chefi la Cuţite, în cadrul emisiunii difuzate în această seară la Antena 1.

Floricuţa Baboi a gătit risotto cu fructe de mare, o reţetă adaptată după proproul ei gust, şi a obţinut cuţitele de la Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea.

“Pentru mine acesta este un orez gustos, nu ştiu ce e paella, risotto, pilaf, nu ştiu, dar bun, e foarte gustos”, a spus chef Florin Dumitrescu.

Florica Baboi este împreună cu soţul ei de 8 ani în Paris, unde lucrează ca orgnaizator de evenimente. Ea are 37 de ani şi este împreună cu soţul ei de la 18 ani.

Floricuţa are trei copii, cea mai mare fată are aproape 18 ani iar cea mai mică 4 luni. Ea le-a povestit chefilor viaţa grea prin care a trecut, ca majoritatea celor din Ţara Oaşului plecaţi la muncă. A început în Austria, lucrând în agricultură, pe urmă în Italia, ca menajeră, ulterior la spălat de vase, unde a învăţat bucătărie, iar pe urmă în Franţa.

“Sunt o fire bătăioasă, când vreau ceva, vreau”, a spus Floricuţa.

 

2 comentarii

  1. Pop Ioan Răspunde

    Si cu cit a sponzorizat osencuta emisiunea sau postul TV???

  2. Aspi Rina Răspunde

    Se numeste Florica BOBOI !!Iar preparatul ei a fost un fel de “ghiveci” de fructe de mare…I-au dat doua cutite pentru telenovela prezentata chefilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.