Ultima actualizare: azi, 15:02

Spitalul din Carei
Locale

Pacienții nemulțumiți pot sesiza online abaterile și abuzurile angajaților din Spitalul Carei

Pacienții nemulțumiți pot sesiza online abaterile angajaților din cadrul Spitalului Carei, informează opiniedecarei.com. Sesizările pacienților referitoare la încălcări ale drepturilor, condiționarea serviciilor medicale, abuzuri săvârșite de personalul medico-sanitar, respectiv la alte aspecte, pot fi trimise pe adresa de mail [email protected].

Pe site-ul Spitalului din Carei, la rubrica Sugestii și sesizări, se găsește chiar și un formular de sesizare, care poate fi descărcat în format pdf sau word. Managerul Spitalului Municipal Carei, dr. Ciprian Dragoș, a anunțat în primăvara acestui an că, la nivelul instituției, au fost luate o serie de măsuri pentru combaterea corupției și creșterea transparenței.

,,Facilitatea sesizării anonime de către orice persoană a posibilelor fapte de corupție și conflicte de interese” era una dintre măsurile anunțate la vremea respectivă de managerul dr. Ciprian Dragoș.

Sursa: opiniedecarei.com

2 comentarii

  1. Vulpea bi-polara Răspunde

    Ideea e buna. Doar ca tentatia de a abuza de plangerile anonime este foarte mare. Spulbera cumva prezumtia de nevinovatie, si e suficienta pentru a “toca” pe cineva.

    • Comarov Răspunde

      Ce cinstit a devenit dintr-o dată unii în spitalele noastre!!!Bravo.Acum a trezit,până acum tot a fost in regula.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.