Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Tragedie în județul vecin. S-au dus după ciuperci și au sfârșit zdrobiți sub un utilaj

Tragedie în județul Bihor. Doi bărbaţi au mers la cules de ciuperci și au sfârșit zdrobiţi sub un utilaj forestier, informează ebihoreanul.ro.

Potrivit sursei citate, un bărbat în vârstă de 49 ani şi un altul în vârstă de 56 ani au fost găsiţi morţi, miercuri dimineaţă, zdrobiţi sub un TAF, într-o zonă împădurită din localitatea bihoreană Lazuri, denumită “Pârâul Negru”. Cele două victime au fost descoperite de un bărbat care a şi sunat imediat la numărul de urgenţă 112, pentru a cere ajutor.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de Poliţie, criminalişti, dar şi echipaje medicale, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru cele două victime. “Din primele investigaţii, nu există suspiciuni că cele două persoane au fost victimele unei infracţiuni. Cauzele exacte ale decesului lor şi circumstanţele în care s-a produs tragedia vor fi stabilite în finalul cercetărilor”, a declarat, pentru Bihoreanul, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisar-şef Alina Fărcuţa.

Verificări au făcut, la faţa locului, şi reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă, însă din datele strânse, deşi au suferit un accident în timp ce se aflau pe un utilaj forestier, cei doi bărbaţi nu efectuau activităţi pentru nicio societate comercială cu drept de exploatare în pădurile din zonă. “Cele două persoane au fost găsite într-o porţiune situată între limita zonei administrate de un ocol silvic privat şi cea administrată de Romsilva. Familiile victimelor au pretins că cei doi au plecat marţi seară la cules de ciuperci. Rămâne să stabilească Poliţia ce s-a întâmplat”, au declarat, pentru Bihoreanul, surse din ITM Bihor.

Sursa: ebihoreanul.ro

8 comentarii

  1. Nyznaiu Răspunde

    Citez…. în timp ce se aflau pe un utilaj forestier. Deci ei culegeau ciuperci pe utilaj.

  2. ecologist Răspunde

    @all. Doar nu să recunoască că au mers la furat lemne? Sunteți culmea! Au plecat cei doi probabil pe barba lor să șutească câte ceva înainte de iarnă pentru încălzire și poate să culeagă și niște ciuperci. Doar nu ar fi fraieri să le lase acolo dacă tot erau în trecere? Atât. Voi nu trăiți în țara asta?Ș

  3. s Răspunde

    Au plecat cu ditamai TAF-ul, SEARA, probabil voiau sa culeaga cu lanterna ciupercile ca altfel seara nu le vezi.

  4. H&R Răspunde

    Cu spor mai e necazul

  5. misi Răspunde

    Ciuperca era pe un copac mare. L-au taiat pt ciuperca

    • comentator Răspunde

      Și toate astea seara după 18 când în pădure nu vezi mare lucru? De fapt mai nimic? Asta cred că nici aparținătorii care susțin asta dar nici tu nu crezi. Așa este? Acum oricum este indiferent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.