Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Angajatul unei primării, prins cu lemne furate. Dovada, chiar pe camera video a primăriei

Angajatul unei primării din judeţul Satu Mare a fost trimis în judecată în această lună pentru furt de lemne, probă la dosar fiind inclusiv o înregistrare video de pe clădirea primăriei. Funcționarul public de la Primăria Comunei Sanislău și încă un bărbat cu antecedente penale, îşi aşteaptă acum pedeapsa.

Mai concret, în octombrie 2021, Ocolul Silvic a făcut o plângere la poliție, după ce în urma unui control, pădurarii au observat lipsa unui volum de materiale lemnoase. În perioada anterioară controlului, autori necunoscuți au tăiat şi sustras un volum de 3, 678 mc de material lemnos (17 arbori de esenţă salcâm şi mălin) de pe raza pădurii situate în extravilanul localității Sanislău.

În cadrul anchetei, pădurarul de serviciu a constatat că au mai fost tăiați încă 10 arbori de salcâm, din acelaşi loc. Autorii au fost depsitaţi, şi anume un funcţionar din cadrul primăriei şi un alt localnic care are antecedente penale.

Probe sunt incluvi pe camerele de supraveghere publice ale primăriei, unde se vede maşina, o Dacia “papuc”, încărcată cu lemne, cum trece pe stradă.

Întrebați de ce au făcut acest lucru, vinovații au spus că „altădată nu o să mai ducă lemne”, cerându-şi scuze pădurarului.

În cele din urmă, cei doi bărbați au fost trimiși în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

 

2 comentarii

  1. Driver Răspunde

    Am crezut ca este cacatul de Szabi, Szabi Szűcs, cacatul gunoiul de fochist. Pus primar de udmr, alchoolistul de huszti, altu penal. Loveste oameni cu masina cand e bat.

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Io am crezut ca era fost primar din ciumesti, care ii ducea lemne la draguta..fosta secretara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.