Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Începe construcția pasarelei peste Someș. Apoi urmează amenajarea malurilor Someșului

Construcția pasarelei pietonale peste Someș va începe în scurt timp, asta după ce proiectul a primit toate avizele, a declarat primarul Kereskenyi Gabor, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă. Pasarela va lega Centrul Nou al municipiului Satu Mare de mall.

,,Pasarela pietonală a primit, în sfârșit, toate avizele. Asta a fost cea mai mare problemă, ne-am confruntat cu avizele de la Apele Române, iar pe lângă aviz trebuie să încheiem și un protocol cu Apele Române. O veste bună este că, în ceea ce privește pasarela pietonală, s-a depus proiectul tehnic, este gata, urmând ca în acest an vom da ordinul de începere a lucrărilor”, a declarat primarul Kereskenyi Gabor.

Primarul a precizat că odată ce construcția pasarelei va ajunge la un anumit stadiu, va începe și amenajarea malurilor Someșului, întrucât cele două proiecte se leagă între ele.

,,Proiectul pasarelei pietonale și proiectul amenajării malurilor Someșului se leagă între ele. După ce proiectul pasarelei va fi demarat și va ajunge la un anumit procent de execuție, se va demara și proiectul de amenajare a malurilor. Vă asigur că ambele proiecte vor fi finalizate până în septembrie anul viitor”, a mai spus Kereskenyi Gabor.

 

5 comentarii

  1. Flexu Răspunde

    Frumos dar va strica peisajul frumos de pe malul Someșului către Palatul Administrativ de care suntem mândri și obișnuiți

    • cucurigu Răspunde

      Totul e pentru ca tot omul din cucurigu să poată face shoppingu mai comod. Nașpa e că trebuie să meargă pe gios și așa nu poate căra mult ca orice bujetar respectabil.

  2. Satmarean 1 Răspunde

    Pt asta felicitari. Sa vedem fapte. Urmeaza parcarile etajate?

    • cucurigu Răspunde

      Ai chef de bancuri? Stai la rând și așteaptă. Ai răbdare. Maid și aia după paștele cailor!

  3. Bogdan Răspunde

    Auleo,ce-ai facut mai Gaborel?,arata bine macheta da sa punem si in practica ce am inceput ,ca la machete ne
    pricepem ,mai greu in practica. II gata ANU si acolo adie vantu,si vara bulibasi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.