Ultima actualizare: ieri, 21:34

Locale

Bărbatul care “a câştigat” 8.000 de lei la jocuri. Fapta care l-a trimis la închisoare

Un bărbat a “câștigat” suma de 8.000 lei într-o sală de jocuri din municipiul Satu Mare. Odată cu banii, el a „câștigat” și doi ani și 5 luni de închisoare.

Bărbatul se alfa într-o sală de jocuri, unde juca la ruletă, reușind să câștige suma de 2.000 lei. Când acesta a mers la casieriță să își primească banii, femeia a fost nevoită să folosească cheia magnetică pentru a anula punctele. După ce bărbatul a primit banii s-a întors la același aparat pentru a își continua jocul.

Însă, în momentul în care casierița a folosit cheia pentru a șterge punctele, aceast a intrat, din greșeală, în meniul aparatului, lăsându-l deschis, situație care a oferit clientului posibilitatea de a-și introduce singur creditele la ruletă, fără a le plăti. Bărbatul și-a introdus credite în valoare de 5.000 lei cu care a continuat să joace. După un timp, acesta s-a întors la casieriță pentru a își scoate câștigul în valoare de 8.000 lei.

Când angajații și-au dat seama de cele întâmplate, aceștia au chemat autoritățile.

Incidentul a avut loc în data  27 decembrie 2018, ulterior, în data de 18.02.2019, bărbatul a fost condamnat la un an de închisoare pentru fapta făcută. Acum, într-o nouă cercetare, acesta a mai fost condamnat pentru aceeași faptă la 2 ani și 5 luni de închisoare plus restituirea banilor “câștigați”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.