Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Sătmăreanul cu 1 milion de urmăritori pe TikTok a făcut baie în cafea

Sătmăreanul cu 1 milion de urmăritori pe TikTok a făcut baie în cafea. Flaviu Duciuc, cunoscut astăzi în toată ţara pentru brandul Cafizzio, a ajuns la 1 milion de urmăritori pe contul de Tik Tok. Aşa cum a promis, el a făcut baie în cafea. Mai exact, a intrat într-o cadă jacuzzi de la o pensiune din Colibiţa unde prietenii i-au turnat cafea pe cap. S-au folosit în total circa 15 litri de cafea.

El şi-a început aventura pe TikTok postând videoclipuri despre Norvegia, ţară unde a trăit 8 ani, filme şi cafea. Perseverent din fire, el a reuşit să adune peste 1 milion de urmăritori postând mai multe clipuri pe zi. Astăzi el deţine brandul de cafea Cafizzio, fiind foarte apreciat în mediul online din zona Clujului, și nu numai.

 

7 comentarii

  1. Chupacabra Răspunde

    La câte milioane de urmăritori își va turna în cap 15 litri de rahat și va face baie în el ?

  2. bigbrother Răspunde

    @Chupacabra, toți idioții planetei stau pe net, toți proștii postează cretinătăți și se cred V.I.P. De aceea nu am eu tiktok, f@book sau alte tâmpenii. Și uite că mă descurc foarte bine.
    Bine zicea legea lui Murphy că inteligența pe Pământ este constantă doar că noi tot ne înmulțim.
    Eu îi sugerez acestui nefericit să-și pună în cap exact atâtea kile de r@h@t câte kile are el. Ca să se asorteze adică. Și ca să nu se creeze dezechilibru în imagine. Ar fi mare păcat, nu?

  3. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Da nu bai bine făcea baie în kaveu după ce kaveul trecuse prin el? Ce atâta risipă! Nu a auzit că trebuie făcută economie? No te spui imediat la guvern frățică!
    PS. Și când mă gândesc că nefericitul ăsta cu bani dar fără minte are și drept de vot!?!? No ia mai înălțați gardul de la instituția din care a scăpat și aista! Dar repede!

  4. unubun Răspunde

    Vai de **** voastra, astia de mai sus, cat de nefericiti si tristi puteti fi, si la fel de invidiosi. Cand draq iesiti si voi din comunism si lasati idealurile astea vechi si imputite de comunisti basinosi si hoti si corupti. V-ati fi bucurat daca ar fi lucrat toata viata la un rahat de supermarket pentru salariu care nu ii ajungea 2 zile in traiul asta al nostru romanesc imputit asai? Nu toata lumea are obloane ca si voi bahhh relicvelor, lasatii in pace pe ceilalti care vin cu idei sau cu metode noi de a aduce venit, din cauza astora ca voi Tara asta este inca in cacat pana in gat. Sa va trag flegma peste uachi tarfelor!!!!

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Esti vai de tine. Nu acesta este modalitatea de a reusi. Pentru o astfel de reusita zeci sau sute de oameni plang.

  5. unubun Răspunde

    Cu ce plang bai pierde vara , homosapiens expirat ce esti? Zeci sau sute de oameni plang din cauza astora ca tine care ajung la putere, si canalizeaza toate resursele si toti banii spre interese proprii, si ii doare in **** de restul .futuva-n guritzza de expirati. Deci vorbesti faca cap, fa piele ce esti. Elaboreaza, din ce cauza plang altii sute din cauza la asta care pur si simplu face content pe Tik Tok sau alte platforme, exprima-te!

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      De fapt nici tu nu stii pe cine esti suparat. Eu unul sigur nu sunt din aia de care vorbesti. Asa ca te rog frumos schimba limbajul cand vorbesti cu mine. Stiu ca e greu ca asa dai si buna ziua dar macar incearca. Aceasta porcarie nu face altceva decat redistribuie niste bani. Si in mod interesant redistribuie aceeasi bani pentru ca numai o anumita categorie restransa frecventeaza asemenea bombe. Problema ta financiara niciodata nu va fi rezolvata astfel. Stii de ce? Pentru ca prin absurd daca dai lovitura si castigii 100000 de euro sa zicem atunci banii aia ii vei toca tot asa rapid cum au venit. Tu esti suparat si nu ai atata inteligenta sa-ti gestionezi viata. Mai bine bea un sheps man!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.