Ultima actualizare: azi, 11:56

Naţionale

CNSU: Stare de alertă în județul Maramureș!

Stare de alertă în județul Maramureș! Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat, miercuri, declararea stării de alertă la nivelul județului Maramureș din cauza gestionării deficitare a deșeurilor. Conform hotărârii CNSU, tratarea și depozitarea deșeurilor de la nivelul județului Maramureș vor fi asigurate, pentru o perioadă de 6 luni, la operatori autorizați din județul Bihor, municipiul Oradea.

„Tratarea și depozitarea deșeurilor se vor realiza pe bază de contract încheiat între autorităţile responsabile în acest domeniu și operatorii economici autorizați din județul Bihor, municipiul Oradea. Totodată, Instituția Prefectului Județului Maramureș va raporta lunar, Departamentului pentru Situații de Urgență, stadiul îndeplinirii măsurilor pentru revenirea la starea de normalitate”, se arată în comunicatul transmis miercuri.

3 comentarii

  1. Sile Răspunde

    Să mai aud că vă plângeți de Florisal!

    • ecologist Răspunde

      Gestionarea gropii nu intră în sarcina Florisal. Cât a fost vechea groapă pe Odoreului da dar de când avem o singură gropă la Doba de atunci este gestionat de Consiliul Județean.
      Dar nu ai să ghicești cine transportă gunoiul la Baia Mare! Știi cine patronează Drusal SA???? Nu ai să ghicești Sile.
      Serviciile actuale ale Florisalului sunt sub orice critică, nici prin gând nu respectă cerințele legale și sunt scumpe ca naiba!

  2. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Asta să tot mulțumiți mult și bine primarului Cherecheș că s-a trezit să facă scandal artificial etnic cu viceprimarul maghiar de Baia Mare. După asta depozitul din Sânpaul – Mureș a refuzat preluarea deșeurilor maramureșenilor. Nu au decât sîă înnoate în mizerii. Când acum 10 – 12 ani noi a trebuit să închidem depozitele de deșeuri (că așa prost s-a negociat) băimărenii au râs de noi. Nici nu au acceptat deșeurile nici măcar o săptămână! Foarte corect în situația dată și noi le-am plătit cu aceeași monedă. Cineva care acum e președinte de CJ era în ceva funcții mari și atunci și probabil a ținut minte aspectul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.