Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

FOTO. Accident grav în județul vecin, provocat de un sătmărean. Două tinere au fost rănite

Un accident de circulație, soldat cu rănirea a două persoane, a avut loc în cursul acestei dimineți la ieșirea din localitatea Șărmășag, informează magazinsalajean.ro.

Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că un bărbat în vârstă de 29 de ani, din județul Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism pe sectorul de drum precizat, nu a acordat prioritate de trecere, la schimbarea direcției de mers prin viraj la stânga și a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, care era condus de un bărbat în vârstă de 52 de ani, din comuna Măeriște.

În urma evenimentului, două persoane au suferit leziuni și au fost transportate la spital pentru îngrijiri de specialitate. Este vorba de două tinere, în vârstă de 16 și 19 ani, pasagere în autoturismul condus de bărbatul din comuna Măeriște.

Ambii șoferi au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. Cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului Rutier în cadrul unui dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Sursa: magazinsalajean.ro.

FOTO: IPJ Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.