Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

FOTO. Autobuze noi din Satu Mare, mâzgălite! Conducerea Transurban va face o plângere

Autobuzele noi ale Transurban din municipiul Satu Mare au fost mâzgălite cu cariocă de câțiva tineri. Conducerea Transurban a transmis că va verifica înregistrările, iar ulterior va fi depusă o plângere împotriva acestora. 

Majoritatea autobuzelor din municipiul Satu Mare au fost schimbate recent, iar tinerii din oraș au decis să le facă să „arate mai bine” . Aceștia au început să își lase „semnătura” pe spătarul scaunelor.

Cei de la Transurban Satu Mare au transmis un mesaj pe pagina lor de Facebook în care au precizat că situația va fi clarificată și rezolvată.

“Stimați călători

Se pot cumpăra autobuze noi, se pot face linii noi, se poate îmbunătăți transportul în comun vizibil…dacă tot așa lăsăm în urma noastră semne vizibile că am călătorit cu aceste mijloace de transport în comun.

Vom verifica și analiza înregistrările camerelor de supraveghere din dotarea autobuzului și vom face plângere pentru distrugere”. este mesajul postat de Transurban.

 

10 comentarii

  1. Nae Răspunde

    S-ar putea vorbi despre investitii in educatie, ei bine numai s-ar vorbi, cu dascali angajati indiferent de aptitudini ci doar sa umple goluri din sistem, cu eliminarea celor care pot sa faca educatie insa regulile stabilite le ingradesc actiunile de temperare a copiilor lasati de izbeliste de parintii preocupati numai nu de educatia lor. Oameni buni, nu doar scoala va educa, copii, voi parintii sunteti primii calauzitori ai lor, vine scoala, vin exemplele din societate pe care tot voi parintii aveti obligatia sa le gestiona pe linia educatiei.
    \

  2. NOSFE Răspunde

    Ce fătălăiiiiii îs prunci din ziua de azi. 🤣🤣🤣🤣

  3. .... Răspunde

    Mandra tara, Tanar colt de rai, Noi veghem sa ai, Numai flori pe plai……

  4. Gheza Răspunde

    Pare scris pe limba cailor. Rog pe cineva care o vorbeste sa confirme.

  5. Jan Răspunde

    O fi niste rromanii de balcanii..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.