Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

FOTO. O localitate în lacrimi. Alin a fost înmormântat. Soţia: Nu există despărțire!

Tânărul mort într-un accident de tractor petrecut în Hodişa, a fost condus pe ultimul drum. Alin a fost plâns de toată comunitatea, dar mai ales de familie. El are o fetiţă care însă nu a împlinit şapte luni.
Soţia a postat pe contul de Facebook imagini de la înmormântare şi un mesaj dureros.
“Se spune că suntem prea ocupați să observăm ce se întâmplă în jurul nostru, gândim prea mult și ne bucurăm prea puțin însă pot spune că noi mereu am fost doi oameni care din copilarie am fost fericiți iar de șase luni 3, de șase luni împreuna cu Victoria noastră am fost cei mai Fericiți, ne-am iubit, ne-am adorat, ne-am respectat, ne-am apreciat și mereu ne-am susținut, a fost omul care pentru noi a fost omul PERFECT, nu-i găseam nici un defect, însă se mai spune și că Despărțile sunt doar pentru cei care iubesc cu ochii. Pentru cei care iubesc cu inima și sufletul nu există despărțire. Iar noi ne am iubit din toată inima și cu tot sufletul, împreuna am crescut, am visat, am sperat și am crezut pana când am devenit unul si aceeași persona, am fost o familie admirata de toată lumea, să ai grijă de noi de acolo de sus asa cum ai avut in fiecare minut al vieții tale pana in ultimul moment!
Dorim să vă mulțumim pentru toate mesajele și pentru tot sprijinul de care ați dat doavada în aceste momente grele prin care trecem!😭🕊️
A fost un om iubit nu doar de familia și prietenii lui ci te toți oameni, m-am convins ieri când v-am avut pe toți alături!
Te iubim tăticule!🤍🕊️Ești parte din noi!🤍“, a scris soţia.
Alin, în vârstă de doar 27 de ani a murit după un accident cu tractorul. El a fost prins sub tractorul răsturnat iar pompierii nu au mai putut să îl salveze.

PortalSM transmite condoleanţe familiei!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.