Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

FOTO. Trei sudanezi opriți de polițiștii de frontieră sătmăreni. Voiau să iasă ilegal din țară

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au depistat trei cetățeni străini care intenționau să iasă ilegal din România, pentru a ajunge în Spațiul Schengen.

Miercuri, 19 octombrie, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare, în cooperare cu lucrători din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berveni, au organizat și desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale, în zona de responsabilitate.

În jurul orei 20.00, polițiștii de frontieră au depistat, în localitatea Dacia, județul Satu Mare, la 500 de metri de frontiera de stat, trei cetățeni străini care nu îşi justificau prezenţa în zonă. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul instituției pentru cercetări.

Din primele verificări s-a stabilit faptul că este vorba despre cetățeni din Sudan, cu vârste cuprinse între 24 și 39 de ani. Cei trei au intrat legal în România și sunt posesori de premise de ședere eliberate de IGI Bihor și vize de muncă pe teritoriul țării noastre. Împreună au încercat să treacă ilegal frontiera, cu intenția de a ajunge în vestul Europei.

Cetățenii sudanezi vor fi preluaţi de către reprezentanţi din cadrul Biroului pentru Imigrări Satu Mare.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la final urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Sursa: Poliția de Frontieră

8 comentarii

  1. Jan Răspunde

    Nu-s cetateni straini! Romani! Daca au fost trimisi inapoi in Romania, sunt romani. Clar!

    • Valahu Răspunde

      Apoi ne miram ca olandezii nu ne vor in Schengen, aici intra cine crea..,

      • Pistalău Răspunde

        Ba deşteptilor, scrie clar sudanezi,au doar permis de sedere.

        • Jan Răspunde

          “În jurul orei 20.00, polițiștii de frontieră au depistat, în localitatea Dacia, județul Satu Mare, la 500 de metri de frontiera de stat…” Dacia e Romania omule. Nu e Sudan. Deci clar ca sunt romani.

  2. Suda Nezu Răspunde

    De ce nu i-ati lasat sa se ajunga la rude la ungaria? Bine ca stramosii lor s-au putut stabili la ungaria, daca ei vor sa se stabileasca unde sunt rudele lor, cu ce e diferit acum?

    • Gâgă manelistu Răspunde

      Păi tu ești de vină!!! De ce i-ai oprit??? Acuma spală-te pe cap cu ei și dă-la mâncare, haine etc. Vezi că sunt musulmani așa că au și pretenții!

      • Bobert Răspunde

        N-or fi si fratii tai mai manelistule ca muzica asta de la ei ai adus-o. nu degeaba e leita cu ciardasu unguresc.

  3. Gâgă manelistu Răspunde

    Tu taci și ascultă muzica pieritoare a lui Adi Minune și restul. Subcultură sub orice critică. Orice african din orice junglă și cu instrumente minime face muzică mai bună decât maneliștii tăi. Sunteți moartea culturii muzicale. Pupă-i pe sudanezii tăi undeva la dos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.