Ultima actualizare: azi, 13:20

Locale

FOTO. Un nou camion plin cu deșeuri oprit în Petea. Nu a fost lăsat să intre în țară

Un nou TIR încărcat cu deșeuri a fost oprit de reprezentanții Gărzii de Mediu și de polițiștii de frontieră la intrarea în România, prin vama Petea. Camionul a nu a fost lăsat să intre în țară.

,,În urma unui control de specialitate în punctul de trecere a frontierei de stat a României Petea, efectuat azi, 04.10.2022, împreună cu Poliția de frontiera, a fost identificat un transport de 24450 kg cu diferite marfuri: cutii de carton cu diverse obiecte, galeti cu compozitie necunoscuta, radiatoare, anvelope uzate, filte de ulei uzate, saci cu haine, cupe de escavator folosite, saltele și altele. obiecte murdare, nedezinfectate, jucarii, paturi, geamuri, haine, etc – fără documente legale. S-a interzis intrarea pe teritoriul de stat al Romaniei de catre autoritatile de control, in ceea ce priveste transportul mai sus menționat”, informează reprezentanții Gărzii de Mediu Satu Mare.

Sursa: Garda de Mediu Satu Mare


CITEȘTE ȘI:

19 comentarii

  1. Dobi Răspunde

    Iar camioane cu deseuri de la ungaria?

    • @Dobi Răspunde

      Iar un prost care nu stie sa citeasca? Deseurile sunt din Germania. Si tare mi-e frica sa nu fi venit la ceva turnatorie de aluminiu din zona. oare care o fi ala? E bine cand avem patroni romani care cumpara deseuri apoi vii tu si dai vina pe vecini?

      • Vosi Răspunde

        Pe unde a venit tirul a zburat peste ungaria? potoleste-te ca ti-a pusca o vena de la atata propaganda. zici ca esti zelenschi.

        • @Vosi Răspunde

          Atunci după logica ta dacă se returnează de către unguri migranți asiatici sau africani că trec ca prin brânză de frontieriștii noștri atunci ăia de fapt sunt români și putem să-i păstrăm???? Nu te doare capul când aberezi în halul ăsta?

      • Nha Răspunde

        Numa o tzara ca intram in scheghen sau cum ii zice si atunci sa vezi groapa de gunoi a ioropei! 😭

        • cr Răspunde

          Dacă intrăm în Schengen așa cum se preconizează rar vom mai citi despre astfel de “capturi”. De fapt probabil mai deloc.

  2. comentator Răspunde

    Scrie clar pe poza ungaria

    • @Dobi Răspunde

      Ia de aici! Așa pățești dacă se rezumi la porcarseme!
      Poliţiştii de frontieră sătmăreni în cooperare cu lucrători din cadrul Gărzii de Mediu Satu Mare nu au permis intrarea în ţară a unui automarfar încărcat cu deșeuri din aluminiu.
      Luni, 03 octombrie a.c., în jurul orei 11.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, un cetățean maghiar în vârstă de 50 de ani, conducând un automarfar înmatriculate în străinătate.
      Șoferul transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, 35.800 kg deșeuri din aluminiu, de la o societate comercială din Germania care urmau să ajungă la o firmă din județul Satu Mare.
      sursa obiectiv-sm

      • Vames Răspunde

        deci tirul era condus de un cetatean maghiar :)) vamesii unguri lasa sa treaca orice :))

        • @Vames Răspunde

          Totul începe la faza în care patronul român cumpără deșeuri. Că dacă nu cumpără atunci nici transport nu este! Asta la tine veci nu intră pe hard niciodată? Te blochezi la orice știre și cauți informația ca să te legi obligatoriu de vecini dar grinda din ochi nu vezi? Felicitări frustratule!

  3. Ciorbea Răspunde

    Sa trimitem si noi cateva camioane la ungaria sa se invete minte sa nu mai trimita.

  4. Chupacabra Răspunde

    No stres. Le trimitem inapoi plutind pe Someș.

  5. y Răspunde

    Că ungaria e o țară de kkt o știe toată Europa! Ce fă tot aprindeți și săriți ca ciupiți de cur?
    Dacă nu erau fondurile europene, ungaria era mult mai jos, iar acum blamează Europa că vor să impună anumite reguli, oameni de kkt!

    • y Răspunde

      @y fals, Ungaria nu primește fondurile UE că nu e cuminte. Eui și polonezii. Apoi peste puțin timp când ne vom trezi că globalismul de fapt ne omoară ne vom da pe spate cum să copiem ce fac ei. Pentru că vezi ei au bani mai mulți decât noi cu tot cu PNRR. Și la ei nu este impozit anual pe proprietate ca la noi care dă 30% din buget! Așa că te rog frumos. Notează undeva în horn cu cârbune că UE nu ne vrea nouă binele. Binbele este apanajul exclusiv al lor. Binele financiar bineînțeles.
      Și te rog nu-mi folosi numele așa cum nici eu nu-l folosesc de multă vreme. Nu ai destul litere în alfabet, anafalbetule? Să-ți sugerez niște combinații?

      • y Răspunde

        Sugi o ceapă degerată, prostovane!
        Deții marca exclusivă pentru nume?
        Nu pot eu să mă piș de grija ta și a ungariei tale kăkăcioase! Ce să vezi, europa ne vrea slugi, dar fără europa eram sub curu broaștei!
        Dacă ești așa de mare susținător al ungariei, ai o opțiune: mergi acolo, cât mai ai unde!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.