Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Șoferul care a ucis-o pe Diana în Italia, lăsat în libertate

Șoferul care a ucis-o în Italia pe Diana, o tânără în vârstă de 23 de ani din Carei, a fost lăsat în libertate, informează jurnaliștii italieni de la frosinonetoday.it.

Bărbatul în vârstă de 43 de ani a accidentat-o mortal pe tânăra Diana Zaharie în dimineața de 12 septembrie 2022 și a lăsat-o să zacă pe marginea șoselei din Cassino. Carabinierii din Cassino și de la stația Sant’Elia au reușit să-l identifice după aproape douăzeci de zile de investigații, datorită unor probe de la locul accidentului și imaginilor camerelor de supraveghere video amplasate în zonă.

Șoferul vinovat de moartea Dianei a relatat că nu a putut evita impactul cu tânăra și că a fugit fiind cuprins de panică. Nu a explicat, însă, de ce nu s-a predat în următoarele ore, când panica l-a părăsit.

După câteva zile petrecute în arest, bărbatul a fost eliberat.


CITEȘTE ȘI:

Un comentariu

  1. altu fără bmw Răspunde

    Mi se pare logic! Că așa este că el de fapt vroia să se predea dar nu știa cum să facă! Acum că a fost identificat independent de el și amprentat poate să meargă acasă liniștit! Că doar nu a omorât o italiancă, nu? Exact așa să-i întoarcă Signore Dio “serviciul” dar exact așa pe măsura faptelor sale! Asta-i doresc din tot sufletul! Cum poți tu creștin romano-catolic să lași un om să moară pe marginea șoselei ca pe un câine? Nu sunt rău. Doar nu pricep niște lucruri. Sunt absolut sigur că nu sunt singur în treaba asta. R.I.P.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.