Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

VIDEO. Mamă filmată când își bate copilul în fața școlii. L-a lovit cu pumnii și picioarele

Scene șocante s-au derulat în fața unei școli din Sighetu Marmației: un copil de 7 ani a fost bătut de mama lui, care la un moment dat chiar l-a lovit cu piciorul!

Potrivit vasiledale.ro, în fața școlii un trecător a surprins momentul în care femeia, în vârstă de 40 de ani, începe să își lovească băieţelul de mai multe ori cu piciorul. În tot acest timp, de spaimă, copilul se ghemuiește la pământ şi disperat, își acoperă capul cu mâinile.

Martorul care a filmat imaginile a sunat la 112 pentru a anunța că un copil este agresat în fața școlii. Femeia a recunoscut apoi că s-a enervat când copilul a refuzat să vină cu ea acasă, pentru că voia să meargă, ca de obicei, la un centru social unde îşi petrecea după-amiezile, după ore.

Pe numele femeii a fost deschis un dosar penal pentru violență în familie. Și cei de la Protecția Copilului au început o anchetă.

VIDEO: vasiledale.ro

 

11 comentarii

  1. Noname Răspunde

    Imi trebuie adresa ei sa merg sa-i dau si eu cateva picioare la animalul ala.Sa-i fie rusine.Nu inteleg dece mai fac copii daca nu au rabdare la ei !!!!!!!

    • Bogu Răspunde

      Sa faci un copil, in multe cazuri nu este chiar asa de greu, insa sa-i fi parinte e cu totul altceva. Foarte probabil si aceasta “mama” a fost educata lafel, a devenit un individ cu sechele si probleme de comportament.

  2. Jan Răspunde

    O româncă adevărată. Românul altfel nu înțelege. Numai cu bătaie. Rupt din rai.

  3. comentator Răspunde

    Votați familia tradițională!

  4. Fasz Răspunde

    Vă rog să îmi scrieți cum ar fi trebuit procedat dacă femeia cu siguranță e ne…. tă!

  5. Norik Răspunde

    DECI CEL CARE A FILMAT TREBUIE OBLIGATORIU BAGAT ÎN PUȘCĂRIE PENTRU 10 ANI MINIM DATORITĂ FAPTULUI CĂ A FILMAT O ALTĂ PERSOANĂ FĂRĂ ACCEPTUL EI!!!

    • Bogu Răspunde

      In ce tara ai gasit legea asta? :-)))) Scrii si nici nu stii cate prostii zici. Daca ai nelamuriri legat de lege, recomand consultanta juridica, asta in cazul in care nu intelegi limbajul sub forma in care este redactata o lege.

  6. A Răspunde

    ăla care i filmat o făcut vizualizări? Sau o filmat degeaba?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.