Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Primul român monitorizat cu brățară electronică a încercat să-și taie brățara și să fugă

Primul român monitorizat la domiciliu cu brățară electronică a încercat să-și taie brățara și să fugă de acasă, informează Digi24. Bărbatul, care a fost prins apoi la scurt timp de polițiști, este prima persoană din România căreia i s-a montat o astfel de brățară de supraveghere.

„În această dimineață, în jurul orei 03.30, polițiști din cadrul Sectiei 19 Politie au fost sesizați, prin sistem 112, cu privire la faptul că la o adresă din Sectorul 5 al Capitalei, s-a semnalat o alertă privind distrugerea unei brățări de monitorizare, de către un bărbat. Deplasându-se la fața locului, polițiștii au stabilit că bărbatul, căruia i-a fost montată brățara de monitorizare la începutul acestei luni, de către polițiști din cadrul Secției 17, ar fi folosit un obiect tăietor-înțepător pentru a tăia dispozitivul de localizare, însă nu a reușit”, se mai arată într-un comunicat al Poliției.

Conform unor surse judiciare, tânărul era cercetat pentru violenţă domestică, după ce şi-a agresat iubita pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei, informează Agerpres. El riscă acum să fie arestat preventiv, deoarece nu a respectat măsurile de supraveghere.

Sursa: Digi24


CITEȘTE ȘI:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.