Ultima actualizare: azi, 13:38

Locale

Proces nou la Penitenciarul Satu Mare. Deținutului nu i-a plăcut supa de roșii

Proces nou la Penitenciarul Satu Mare. După ce un deţinut din Penitenciarul Satu Mare a dat în judecată instituţia pe motiv că într-o zi la mic dejun a primit “brânză urât mirositate şi lapte îndoit cu apă”, un alt deținut a formulat o plângere pe motiv că nu i-a plăcut supa de roșii. 

Deținutul a precizat în plângere că la prânz a primit mai mult apă decât zeamă, subliniind faptul că ciorba de roșii a fost necomestibilă.

Potrivit informațiilor PortalSM, a invocat încălcarea dreptului la o alimentaţie corespunzătoare calitativ pentru deţinuţii bolnavi de diabet zaharat, constând în aceea că în data de 28.08.2022, la prânz, i s-a distribuit ciorbă de roşii, mai mult apă decât zeamă, necomestibilă.

Judecătorii au analizat dosarul şi au respins plângerea deţinutului.

 

8 comentarii

  1. România reală Răspunde

    Mă gândesc că urmează un proces că nu îi place mutra gardianului? Chiar acolo am ajuns? Am înțeles că și ei mai au ceva drepturi dar societatea totuși nu ar trebui să se îngrijească prima dată de viito (copii și tineret), bătrâni care au muncit o viață și acum nu au nici bani de lumânare sau altele, elemente ale societății infinit mai utile decât rebuturile astea. Vă spun eu că schema este că ei intentează procese numai să mai iasă la plimbărică până la tribunal și înapoi. Iar statul consumă timp și resurse pe astfel de accidente umane.

  2. TS Răspunde

    Doar trebuie sa ii explice cineva ca viata afara s-a scumpit si din atatea bani atata iese.

    • România reală Răspunde

      Haha. Ești pus pe glume din asta nesărate? Ce te face să crezi că îi interesează acest aspect? Îți spun eu, șmenul e că iese de la zuhaus pentru o plimbărică. Unii am înțeles că sunt artiști la acest capitol.

  3. Satmarean Răspunde

    Câți copii și oameni cinstiți din țara aceasta nu au ce mânca!!!! Ce bine le-ar prinde o supă de roșii primită gratuit!

  4. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Urmează că mâncarea nu a fost halal/kusher??? Numai întreb așa. Li s-a urcat la cap.

  5. Gheza Răspunde

    Ce va trebe ma la puscarie? s-or dus alimentele la ucraineni. lor sa le bagati carne-n frigider ca de asta nu e buna supa de rosii.

  6. Deti Nutu Răspunde

    Dupa cum se vede in poza au de unde sa slabeasca. Tremeteti linistiti alimente la ucraina.

  7. Gabor Răspunde

    pa front cu voi ca nu mai are zelensky prostime sa ii faca jocul. sa va vad acolo cum va plangeti de mancare. ca pareti sanatosi si apti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.