Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Cozma, despre alegerile din 2024: Ghiarfaș, un vehicul pentru UDMR. El și Ștef vor candida la Primărie

În cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc astăzi, joi, 13 octombrie, Adrian Cozma a vorbit despre cum UDMR ”își pregătește terenul” pentru alegerile din 2024. Deputatul a declarat că viceprimarul Adelin Ghiarfaș, recent exclus din PNL, este un cal troian pentru UDMR și un vehicul pentru 2024. El și Adrian Ștef vor candida la Primăria Satu Mare, a spus Cozma.

,,Domnul Ghiarfaș nu este altceva decât un cal troian pentru UDMR și așa cum pentru poziția pe care o are astăzi și pe care este menținut de către domnul primar, nu este altceva decât un vehicul pentru 2024 pentru UDMR. Adelin Ghiarfaș va fi candidat tip săgeată în 2024 de la un alt partid”, a declarat Adrian Cozma.

Deputatul sătmărean a precizat că UDMR ”a mai identificat un candidat” pentru alegerile din 2024.

,,Domnul Ștef va fi candidat în 2024 pentru locul obținut în Consiliul de Administrație la Aeroportul Satu Mare. A fost răsplătit cu o poziție onorantă pentru o candidatură în 2024”, a mai spus Adrian Cozma.

13 comentarii

  1. Gabor Răspunde

    Bravo ADI !!! Cozma PRESEDINTE !!!

  2. Gogu Răspunde

    MODIFICATI LEGEA-Alegeri in doua tururi !!!!!!!!!!!!!

  3. Trol UDMR Răspunde

    Alt iepuraș drăgălaș este și candidatul PSD …Apărătorul penal al lui Govoride și ruda sa mai îndepărtată , avocatelul Ținca proaspăt intrat in PSD ca sa aducă un plus de…bla,bla,bla!Deci Gaborel crede ca are calea liberă! Dar vai, am uitat sa mai nominalizez un catindat…DNA! Wow,Gaborel, se pare ca zilele acestea te mai faci cu o lucrare…penala,firește!

  4. Jan Răspunde

    Adi Cozma prezident USA!

    • Lili Răspunde

      Pai daca a fost exclus din pattid (pnl) nu isi pierde automat mandatul de consilier si pe cale de consecinta si functia de viceprimar???
      Nu asa scrie la lege?

  5. Cross Răspunde

    Mesaj catre stafful lui Cozma . Intr-o zi , 3 articole la comanda, in presa satmareana. In total cam 20 comentarii. Totusi da de gandit, satmarenii nu prea sunt interesati de mascarada asta.
    Hai sa zicem pe retelele de socializare precis mai multe.
    s-a meritat ?

  6. X Răspunde

    Gunoiu numit Tinca este un excroc si jumatate .Individu asta a jucat de multe ori dublu tradindu -si clientii ,un nemernic si un mafiot care nu ar avea ce cauta in tagma avocatilor .

  7. Beny Kira Răspunde

    PSD, AUR și USR nu vor alianță romaneasca în Satu Mare

  8. Lili Răspunde

    Pai daca a fost exclus din pattid (pnl) nu isi pierde automat mandatul de consilier si pe cale de consecinta si functia de viceprimar???
    Nu asa scrie la lege?
    Scuze Jan ca am pus comentariul gresit.

  9. Mae Răspunde

    Adi dale sa nu le poată ducă !!!! Merita !!!!! Își cam bat joc de orașul asta !!!! Cu toate spațiile trebui sa venim să săpam în centru orașului că avem interes !!!! Dar dacă un privat roman vrea sa sape o groapă doamne feri nu-i voie autorizații peste autorizații !!!! Bă da cît de escroc poate fi gabor ?????

  10. mara Răspunde

    Adelin DA.. cu STEF….mai lasati-ne..oricum iese GABOR

  11. Alexandru Răspunde

    Bravo Adriane, te stimez și te iubesc!
    Vreau să am copii cu tine, nebunaticule …
    Facem noi doi o familie netradițională, după exemplul psd-pnl și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.