Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Femeie sechestrată, violată şi bătută de iubit. Poliţiştii au găsit-o întinsă pe jos

Tânără sechestrată, violată şi bătută de iubit. O femeie de 36 de ani a fost sechestrată, violată şi bătută de iubit până când nu a mai putut să se mişte. Totul s-a petrecut în localitatea Tăuţii Măgherăuş, foarte aproape de judeţul Satu Mare.

Poliţia Maramureş a fost alertă vineri, de către tatăl femeii, după ce nu a mai putut să ia legătura cu ea. Poliţiştii s-au dus la adresa indicată de acesta şi au găsit-o fără vlagă. Bărbatul a fost arestat.

“În urma activităților investigative și de cercetare penală efectuate, polițiștii au identificat locuința în cauză, în care au găsit femeia și pe persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 42 de ani din Baia Mare. Femeia prezenta urme de violență pe corp. Totodată, din verificările efectuate a rezultat faptul, că bărbatul ar fi obligat-o să întrețină raporturi sexuale cu acesta împotriva voinței sale. Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză, fața de bărbat, polițiștii Serviciului de Investigati Criminale au luat măsura reținerii pentru 24 ore sub aspectul comiterii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, viol și violență în familie, iar instanța de judecată a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile“, a transmis IPJ Maramureș.

Un comentariu

  1. kati Răspunde

    Sadoma și Gomora s-au mutat în case apartamente etc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.