Ultima actualizare: ieri, 22:26

Naţionale

VIDEO. Manelistul Culiţă Sterp, reţinut după accident. Era băut şi fugea de radarul Poliţiei

Manelistul Culiţă Sterp reţinut după accidentul din Cluj Napoca. Poliţiştii au emis mandat de reţinere pentru 24 de ore, urmând să îl prezinte judecătorilor pentru luarea unor măsuri. El fugea de Poliţia Rutieră Cluj în momentul în care a făcut accidentul, după ce a fost filmat de radar cu 96 km/h. Avea o alcoolemie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar după accident a fugit şi s-a ascuns de poliţie pe un şantier.

Polițiștii Biroului Rutier au dispus reținerea pentru 24 de ore a conducătorului auto în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara, implicat în cursul nopții în accidentul rutier produs în centrul municipiului Cluj-Napoca.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”, a transmis IPJ Cluj.

De asemenea, poliţiştii i-au reţinut şi permisul de conducere.

Din informatiile obținute rezultă faptul că autoturismului a fost surprins de aparatul radar rulând cu viteza de 96 de km/h. A fost întocmit un proces-verbal de constatare a contravențiilor, cuantumul total al amenzilor fiind de 1885 de lei.

A fost aplicată o amendă în valoare de 580 de lei pentru nerespectarea semnalelor, indicațiilor și dispozițiilor polițistului rutier, contravenientului fiindu-i de asemenea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 30 de zile. 

Depășirea limitei legale de viteză a fost sancționată cu amendă în valoare de 1305 lei”, precizează Poliția Cluj.

12 comentarii

  1. Mircea Răspunde

    Asta se întâmplă când ajung să pună mâna ciobanii pe Mercedes,fraierul asta s-a urcat pe sărăcie dar și pe prostie cât cuprinde,acestea sunt urmările,este plină Romania de bombardieri că el!

  2. Romanistan citizen Răspunde

    E simplu. Lipsă crasă de educație. Dacă în schimb el era partea vătămată tabloidele explodau. Așa în schimb el considera că are dreptul să fugă de radar beat fiind. Până nu se începe să se taie în carne vie în astfel de cazuri flagrante cum e ăsta, cum e aviatorul eșuat de la Rătești sau mai demult cazul lui Iorgulescu jr. care stă bine mersi de doi ani în Italia, deci până atunci noi tot putem lamenta pe aicea că degeaba. Toți suntem egali dar de fiecare dată se dovedește că unii sunt mai egali decât noi! Ca și cazul de față! Pe cât pariu! Este cazul tipic ca și al lui Huidu care până nu a omorât trei oameni nevinovați nu s-a potolit. Nici ăla nu a stat nici o zi la răcoare dar măcar s-a potolit! Mai jos puteți să vă lămuriți singuri cam care este nivelul de inteligență. Lanțul de “haur” din badog de la gât să fie cât mai gros!!! Haules-baules. Aveți grije de voi când circulați și lăsați-i pe ăștia care ăși riscă viața proprie și a altora să meragă în beteșig. Dați-le prioritate chiar dacă nu au. Până la urmă își vor găsi nașul. Voi să nu fiți, asta să fie important!
    https://www.youtube.com/watch?v=B9aMUlj7pTs&ab_channel=Culi%C8%9B%C4%83SterpOficial

  3. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Încet-încet se pare că trebuie să modificăm constituția țării, aia cu partea cu forma de guvernământ. Că deja țara seamănă mai mult a manelistan. Numai urmăriți știrile interne și vă convingeți singuri.

  4. Mihaita Piticu' Răspunde

    Tara din lumea a 3 a . Rromales tara …..Numa tigani vezi peste tot

  5. Bibi Răspunde

    Vocea nu este egala cu inteligenta sau unde nu-i cap te pis pe manea. Se știe ca genul acesta de “muzica” place la prostime. Concluzie: pieton fără drept de a avea permis, pe veci!

    • altu fără bmw Răspunde

      Pentru ce a înfăptuit asta ar fi minimul. Pedeapsă mai mare ar fi pentru el să i se limiteze dreptul de a conduce mașini peste un anumt cai putere. Crede-mă că l-ar durea mult mai mult. Dar noi trăim în România și știi bine că derbedeul care a omorât fata aia de 13 ani anul trecut pe trecerea de pietoni a primit doar cu suspendare. Cam atât valorează o viață de copil în țara asta! Depinde cine este la volan.

  6. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    @Bibi, totuși ce școală muzicală are Culiță asta? Că de ar avea fii sigur ar conduce mai cu băgare de seamă. Cred că are doar ceva ore de canto făcute în fața șatrei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.