Ultima actualizare: azi, 19:43

Locale

Crimă în Codru. Şi-a ucis bărbatul cu un cuţit de bucătărie

Crimă în Codru. Un bărbat de 34 de ani din satul Sârbi, comuna Fărcașa, a fost ucis aseară de către concubina lui, cu un cuţit de bucătărie, potrivit vasiledale.ro. Localitatea este aproape de judeţul Satu Mare.

La fața locului au fost trimise echipaje medicale SMURD și ale Ambulanței. Aproape o oră s-au chinuit cadrele medicale să îl salveze pe bărbat. Din păcate aceștia au fost nevoiți să declare decesul.

Cazul a fost preluat de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș. Femeia a fost reținută și dusă la audieri de către polițiști.

Ce spune Poliția

Aseară, 19 noiembrie, la ora 21.56, polițiștii Secției 3 Fărcașa, au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că într-un imobil din satul Sârbi, o persoană a fost înjunghiată.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat în imobil o femeie de 46 de ani, iar pe canapeaua dintr-o încăpere corpul unui bărbat de 36 de ani din Fărcașa, care prezenta două urme de înjunghiere la nivelul pieptului.

La fața locului s-au deplasat două echipaje S.M.U.R.D., care au efectuat manevre de resuscitare, dar din păcate la ora 22.56 a fost declarat decesul bărbatului.

Persoana banuită de comiterea faptei este femeia de 46 de ani.

În cauză, cercetările continuă sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor. Femeia reținută pentru 24 de ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.