Ultima actualizare: azi, 11:07

Locale

Cresc alocațiile de la 1 ianuarie. Copiii cu vârste între 2 și 18 ani vor primi 12 lei în plus

Alocațiile cresc de la 1 ianuarie cu 5,1%. Copiii cu vârste între 2 și 18 ani vor primi 12 lei în plus, titrează Digi24.

În prezent, alocația de stat este de 600 lei pentru copiii cu vârsta de până la 2 ani sau de până la 3 ani, în cazul copilului cu handicap, de 243 de lei pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2 ani și 18 ani, precum și pentru tinerii prevăzuți la art. 1 alin. (3) și, de 600 lei pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3 ani și 18 ani, în cazul copilului cu handicap.

Majorarea care ar urma să fie aplicată ar însemna practic 12 lei pentru copiii între 2 și 18 ani și de 30 de lei pentru cei mai mici de 2 ani.

5 comentarii

  1. i luv romanistan Răspunde

    uuuauuuu ce de crestere in 3 ani pot sa iau ptr copilas o pereche de pantofi uuuaaaauuu multumesc frumos statului romanistan!!

    • Cosmin Răspunde

      Lasa ca si-au crescut ei cu ceva mai mult salariile si indemnizatiile. Sanatosi sa fim ca ne termina astia

    • Altu Răspunde

      Dar ce,faci copii pt alocație? Dacă ar mări prea mult gândește-te că în 10 ani am fi cotropiți de tuciurii. Eu aș da alocația doar dacă măcar unul dintre părinți muncește. Așa fraierii cotizează la stat și deștepții trăiesc pe spatele lor. Dar,na,e greu să gândește la români

  2. ombre Răspunde

    Mie mi-ar fi rusine sa comunic aceasta suma exorbitanta, ce fac alesii nostrii ptr noi, pr pensionari, ptr copiii nu este altceva decat bataie de joc!multi dintre ei habar n-au cum ar trebui sa reprezinte cetatenii cum sa lupte ptr ei , trebuie trimisi la oftalmologie intrucat au probleme de vedere, de auz si de BUN SIMT in rest sanatate tuturor!

  3. Coica Răspunde

    F cinic 🙂
    30 lei un meniu zilei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.