Ultima actualizare: azi, 09:29

Locale

Femeie bătută cu nunceagul şi ţinută închisă în Satu Mare. “Doar Dumnezeu te poate salva”

O femeie din Satu Mare a trăit clipe de coşmar alături de soţul ei. A fost bătută în repetate rânduri de către soţul ei, cu nunceagul, având nevoie de îngrijiri medicale. Dacă avea vânătăi pe faţă, era ţinută închisă în cameră. Era bătută şi pentru că plângea copilul lor care nu avea nici doi ani sau din tot felul de motive.

Potrivit informaţiilor PortalSM, faptele au avut loc în anul 2015, dar bărbatul a fost condamnat în această săptămână, la 10 luni de închisoare cu suspendare şi la plata unor despăgubiri morale de 2.000 de euro.

Anchetatorii au arătat în dosar că femeia era bătută când copilul de 1 an şi 11 luni plângea închis într-o cameră, sau dacă el nu reuşea să facă anumite lucruri, cum ar fi reglarea unor camere video.

Din senin căuta motive pentru a se ajunge la agresiuni. În timp ce încerca să îşi regleze camerele de vedere de pe exterior, deoarece nu a obţinut rezultatul dorit, a început să mă agreseze lovindu-mă cu pumnii şi cu picioarele, la un moment dat chiar se urca pe mine, în timp ce mă agresa am si ameţit, iar a doua zi dimineaţa a început din nou să mă agreseze cu nunceagul aducându-şi aminte de ziua precedentă, reproşându-mi totodată ca eu l-am părăsit de nu ştiu câte ori. În acest moment al agresiunii cu nunceagul îmi spunea să îl chem pe Dumnezeul în care cred, deoarece nimeni nu mă mai salvează din mâinile lui. Chiar şi zilele următoare am fost lovită cu nunceagul chiar şi în zona în care fusesem anterior lovită, spunându-mi că îmi dă acolo unde mă doare şi că eu nu am să îmi cresc copilul. În tot acest timp fetiţa era închisă într-o cameră şi deoarece aceasta plângea, eram agresată şi din acest motiv, reproşându-mi-se ca fetiţa plânge din cauza mea. Menţionez că în general când eram lovită evita să mă lovească în zona feţei, iar daca se întâmpla asta, eram închisă în casă câteva săptămâni, până mă vindecam”, a spus femeia în faţa anchetatorilor.

Femeia nu a spus numănui prin ce chinuiri trece până când familia ei a bănuit că ceva nu este în regulă, au văzut-o în faţa  blocului şi apoi au chemat poliţia.

Astăzi cei doi sunt divorţaţi, iar el şi-a primit condamnarea de 10 luni cu suspendare şi plata unor despăgubiri motale de 2.000 de euro.

9 comentarii

  1. Unu Răspunde

    Bacsamă sa hi cordită și cu alții, de aceea a luat păstă flit, precum e moda mai nou, au ficatu alb și le mânâncă la fofoloncă !

    • Gheorghe Răspunde

      La cat este de bou individul nu ar fi de mirare ca ea sa caute consolare in alta parte(doar pareri).Sa o bati in halul asta o femeie,orice ar fi facut ea denota ca esti nebun si ar trebui sa fii ori la psihgiatrie ori la mititica.De ce nu te bati cu barbatii,sa folosesti nunceagu pe ei?…de ce?..pentru ca esti un vierme,un mare ca..at cu ochi.Dar ipoteze si pareri fiecare poate sa debiteze,important este ca familiile se confrunta pe zi ce trece cu greutati si probleme si doar cei tari rezista sa ramana impreuna.La noi este impamantenita bataia femeilor,al pruncilor si al animalelor din batatura asa ca nu este de mirare ca se despart oamenii nemaiputand suporta bataile si maltratarile din partea partenerilor.Sa bati o femeie este pur si simplu degradant,injositor si nu te poti numi barbat cand o bati in schimb cand o f…ti bine atunci esti cu adevarat barbat.Asta este un nimeni….la puscarie cu el.

  2. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Votați familia tradițională că de nu vă rup în bătaie???? Groaznic!
    Indiferent ce este în spatele poveștii așa ceva nu faci! Dacă nu te înțelegi cu ea pa și pusi!
    Ce nu pricep eu este că faptele s-au petrecut acum 7 ani!!!! Asta este viteza de judecată în asemenea cazuri clare????

    • Vivianne Răspunde

      Lasa-ne. Esti prost. Ca generalizezi. Familia traditionala e baza dar tu fraiere daca nu ai avut e clar ca habar nu ai despre ce vorbesti. Familia traditionala nu inseamna un prost care isi bate nevasta!

      • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

        @Vivi, eu nu te-am făcut în nici un fel. Pe lângă faptul că nici nu ai priceput ce am scris (pentru că nu ai priceput deloc) mai și aberezi. Părerea mea este că dacă femeia vrea să te înșele sigur te va înșela. Mai bine grijește-te de ea. Dacă tu ca bărbat îți consumi energia pe așa ceva atunci ești un mare fraier. Dar niciodată nu poți rezolva dacă nu te înțelegi cu ea în felul ăsta. Mai bine las-o să plece și la revedere! Acum pricepi mai bine ce am scris? Iar în România se cam trece cu tăcere și în anul 2022 peste actele de violență în familie. Asta este adevărul. Nu este ceva normal dar educația lasă mult de dorit.

  3. Vasile Răspunde

    Mai grav e că a primit despăgubiri doar 2000 euro. Femeia a stat în teroare atâția ani. Cu 2000 euro îți pui 4 dinți, și rămâi și dator. Rusine.

  4. kati Răspunde

    Așa pedeapsă mică a primit marele barosan?
    Trebuia pedeapsă după faptele cumulate, violența verbală, psihică fizică lipsire de libertate traume fizice mentale etc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.