Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTOGALERIE. Comunitatea care îşi cinsteşte un mare sportiv. Au construit o sală de sport şi organizează un memorial

Timp de trei zile, peste 130 de persoane, s-au luptat în cinstea fostului antrenor de lupte greco-romane din Satu Mare, Tudor Barbul.

În cadrul acestui eveniment s-au luptat 130 de sportivi din țară și din străinătate. Printre participanți și competitori se numără și foști elevi şi sportivi de-ai lui Tudor Barbul, aceștia fiind medaliați la campionate naționale și internaționale, care cu mândrie reprezintă și duc mai departe moștenirea mentorului lor.

Evenimentul a avut loc timp de trei zile, în perioada 4-6 noiembrie, în Sala de Sport a orașului Ardud din localitatea Mădăras. În prima zi a avut loc sosirea participanților, cântarul oficial. În ceea de a doua zi a fost deschiderea oficială a memorialului, tururi eliminatorii, semifinalele şi finala. Ultima zi s-a încheiat cu premierea participanților.

„ Memorialul TUDOR BARBUL, ediția a II-a, s-a desfășurat în noua sală de sport de la Mădăras. Noua construcție a îndeplinit visului unui mare campion, Tudor Barbul, a întrupat promisiunea domnului primar Ovidiu Duma și a oferit o șansa în plus sportului sătmărean.

Cinste celor peste 150 de participanți, celor 17 cluburi sportive din 4 țări, felicitări campionilor, antrenorilor și organizatorilor!

Al nostru TUDOR BARBUL ar fi mândru de moștenirea lui!” a postat Ardud-Oraș Turistic Medieval, pe Facebook

Evenimentul a fost organizat de către Primăria Ardud și Asociația „Club Sportiv Cetate Ardud 800”, cu sprijinul Consiliului Judeţean Satu Mare și în parteneriat cu DJST Satu Mare și Federaţia Română de Lupte.

3 comentarii

  1. mara Răspunde

    PE STRADA BOBOCULUI LANGA SCOALA ION CREANGA SE PLIMBA O VULPE, A FOST VAZUTA PRIN GRADINI.RUGAM SERVICIILE DE SPECIALITATE SA SE OCUPE DE ANIMAL,DEOARECE CONSTITUIE PERICOL PUBLIC!!!!!!!!!!

  2. bigbrother Răspunde

    Titlu corect ar fi comunitatea care exploatează moștenirea și numele acelui antrenor răposat. Că ar fi multe de povestit. Ce viteji sunt acum unii și se fălesc la spectacol sau la tăiat panglici dar la pus osul la treabă erau la coadă sau chiar au pus și bețe-n roată. Așa este? Cunoscătorii știu prea bine ce încerc să spun. În mod interesant tot ei sunt acum în primul rând! Dacă era după ei nu se făcea mai nimica! Glumiți? Sală de sport pentru lupte greco-romane și libere la Mădăras? Dar pentru cine? Aici i-am citat pe unii. Sincer mă bucur că nu au avut dreptate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.