Ultima actualizare: azi, 10:00

Locale

FOTO/VIDEO. Tânăra careiancă Csobot Adél a câștigat finala Dancing With The Stars Hungary

Tânăra careiancă Csobot Adél a câştigat finala competiției Dancing With The Stars Hungary 2022.

Finala competiției Dancing With The Stars Hungary 2022 a fost difuzată ieri seară de postul de televiziune TV2.

,,Concurenții au trecut prin săptămâni pline de emoții, iar finala competiției a fost trăită cu sufletul la gură. Careianca Csobot Adél şi partenerul ei, Hegyes Berci, au primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor și au reușit să cucerească marele trofeu”, informează blikk.hu.

Reamintim că Csobot Adél s-a făcut remarcată în 2015, atunci când a impresionat la concursul Sztárban sztár, iar anul trecut a participat și la X-Factor Ungaria, reușind să se claseze pe locul al treilea.

În prezent, artista din Carei este stabilită la Budapesta, fiind una dintre cele mai importante vedete din țara vecină.

 

7 comentarii

  1. Vasile Răspunde

    Are două posibilități; Să rămână în România, ca cetățean european, fidel țării căreia îi este cetățean,sau să meargă,,dincolo,, unde o să poată contempla la visele unora… care niciodată nu se vor împlini…

    • România reală Răspunde

      @Vasile, te treziși? De ani buni trăiește în Ungaria! A luat locul 3 la X factor din Ungraia în 2012. Și tu aveai o șansă. Aia să nu comentezi. Ai pierdut-o! Dacă era ceva oșan care vine acasă numai de sărbători să facă drifturi și să dea muzica tare în mașină ca să auzi și tu vrei-nu vrei incultura atunci era ceva normal și nu comentai? Ce a spus sau a făcut ea de te treziși să comentezi??? Ce ți-a făcut măi????? Ce țară frumoasă avem! Păcat că e populat de specimene ca și tine!

      • maghiar ardelean Răspunde

        Dar cine te oprește să pleci și tu gunoiule , dacă chiar așa te deranjază oșenii cu drifturile , doar nu le fac la tine în curtea pe care nu o ai, jigodie..

        • România reală Răspunde

          Auzi tu jigodie. De ce nu te duci tu înapoi de unde ai venit? He? Cioban cu aburi de pălincă și cu bășini în cap! E plin orașul cu voi frustraților care ați sărit o etapă de evoluție, din căruța cu ștraf și de la coada berbecului direct la volanul pe dreapta! Că nu se poate nici circula de voi civilizat! De ce nu stați voi la voi acolo în UK unde așa vă place să-i ștergeți la fund pe englezoi sau pe pakistanezii imigranți!
          PS. Stau la casă cu curte și grădină cu o suprafață mai mare de 1000 mp. Asta în Satu Mare. Nu ceva casă recent construită ci moștenire de la părinți. Nici să vrei nu puteai să spui mai mare prostie. Te înțeleg, tu ai moșltenit doar căcărează de după berbefuți și valea plină cu borhot. Așa tradițional cum îți place ție. Poți fi mândru frustratule.

        • sătmărean român Răspunde

          @maghiar ardelean, dar de fapt oșan prost. Auzi tu. deja și românii din oraș sunt sătui de voi! Își spune asta unul cu vechi ștate. Dar sunteți atât de agresivi și de gălăgioși că nu auziți nimic în afară de manele voastre. Niște necivilizați. Acum ați coborât din copac?

      • Vasile Răspunde

        Felicitări ptr ea! Dacă și tu făceai la fel și te mutai in țara ta ,noi eram foarte mulțumiți! Ce mai aștepți,ce mai speri,ce gânduri haine ai ?

  2. Bolek Răspunde

    Abia aștept să o văd în primul film porno!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.