Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

Poliţiştii fraţi din Satu Mare construiau case şi le vindeau

Cei doi fraţi poliţişti din judeţul Satu Mare reţinuţi pentru 24 de ore de către procurorii Direcţiei Generale Anticorupţie, construiau case şi le vindeau, fiind incompatibili cu funcţia.

Comunicatul oficial al Parchetului cu privire la acest caz: COMUNICAT OFICIAL. Fraţii poliţişti făceau afaceri în timpul serviciului, cu maşinile de Poliţie

Potrivit surselor PortalSM, cei doi fraţi au ridicat case în Satu Mare, Păuleşti şi Mărtineşti pe care le vindeau mai departe.  Locuinţele respective nu erau pe numele lor, sperând astfel să nu fie descoperiţi.

Ei ar fi ajutaţi şid e către un angajat al Primăriei Păuleşti, care deţine mai multe suprafeţe de teren, locuri de casă, şi a demisionat recent, după ce procurorii DGA au intrat pe fir.

Cei doi polițiști au fost reținuți, astăzi, pentru 24 de ore, în urma unor percheziții făcute de procurorii Direcției Generale Anticorupție, potrivit surselor PortalSM. Ei sunt acuzați pentru infracțiuni de delapidare.

Cei doi polițiști sunt frați și sunt acuzați că au efectuat afaceri imobiliare, construind și oferind spre vânzare locuințe, fără a le trece în declarația de avere. Potrivit surselor PortalSM, banii proveniți pentru construirea caselor ar fi din surse ilegale, respectiv din trafic de țigări.

Deocamdată, DGA nu a oferit informații oficiale despre acest caz, urmând să fie emis un comunicat de presă pe această temă. Sursele PortalSM susțin că polițiștii vor fi prezentați Judecătoriei Satu Mare cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Știre în curs de actualizare…

26 comentarii

  1. D. Trump Răspunde

    La multi ani!!!

  2. ciocu mic Răspunde

    SUNTEM GATA 100\100 PT SHENGEN,INPREUNA CU BADALAU,,,nu stim ce are occidentul chiar cu noi ????de ce nu ne vor oare daca varful de lance fura cu acte nregula ce sa zicem de pwlime….ce zici cozma,,cigi,,,,,,,

  3. Mocanu Răspunde

    Întâmplător ii cunosc din vedere,tot ma întrebam în ultimul timp cum se poate ca un milițian de la ordine publică sa dețină seria 7 nou,și celalalt volvo 2021. Ăștia de la IPJ mai au un pic si-i depășesc pe cei de la poliția locala😀

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Nu-i greu. Cand esti subofiter e musai sa te afisezi. De il ducea un pic mintea, era bine mersi.

  4. Alin Răspunde

    Cine este persoana de la primăria Păulești,care și-a dat demisia…invart aia acolo terenuri ferească Dumnezeu și nimeni nu se sesizează!!!?

    • Satu Mare Răspunde

      Pe individ îl cheamă Oros Anton,este un combinagiu de prima mana,lucra la serviciul agricol și toată lumea cand mergea cu treabă pe la acel birou din pragul ușii îi întrebă dacă nu vând pământ și-a însușit o grămadă de terenuri prin metode nu tocmai ortodoxe, dacă v-a fi luat la întrebări și verificat vor ieși la iveală multe măgarii pe care le-a făcut și a intrat în posesia unor terenuri prin falsuri!!!.

  5. xpert86 Răspunde

    Alin cred ca licitația s-a cam terminat de mult, esti cam in urma cu știrile!!!

  6. Gheorghe Răspunde

    Sa astia sunt mici copii pe langa cei din fruntea mi-ului.Cand ai un ministru de interne hot(plagiator dovedit)acoperit de institutiile statului si un presedinte malaimare care aproba cu interes cumpararea de bmw-uri ca sa se plimbe melitia(inclusiv acestia doi)ce mai vreti?In domeniul constructiilor mai sunt inca doi frati dintre care unul lucreaza in institutia numita melitie” si celalalt ,,se ocupa”cu parcelarile terenurilor din zona de sud a orasului.Au tras utilitatile si cer tuturor celor care vor bransament taxa in euro si nu ai nici o sansa fara sa decartezi.Cum a reusit acest individ sa puna monopol pe utilitati si sa le vanda ca si pe propriul bun???Prietenii stiu cum!!!Cu ajutorul autoritatilor statului corupt pana in maduva oaselor.Ce este interesant ca nu este diferenta,ei se inteleg bine,romani cu unguri,sunt hoveri si isi fac ,,afacerile ca fratii”.Un osan si un ungur au pus mana pe zeci de hectare in zona centurii de ocolire in zona de sud a orasului si nu numai.Ca sacalii au pus mana pe terenuri ,,libere”au gasit urmasi fictivi ai fostilor proprietari si cu ajutorul coruptiei s-au superimbogatit….unde intr-un sat mare din romania care vrea sa intre in senghen…..Astea sunt mici manarii pe langa ce se face in restul judetului…..in comune,la sate…

  7. claudiu Răspunde

    Mesaj pentru cei care arunca piatra in cei 2;daca ati fi macar pe sfertul lor ca profesionalism si ca omenie ,in special Sergiu,ati avea motive sa fiti mandri de voi..

    • Cuza Vodă Răspunde

      Ești sarcastic? Adică ar trebui să-i ridicăm ode unuia care taman a fost prins cu ditamai oul în buzunar??? Dacă mai ești și “special ‘atunci ne merităm soarta. Păi puneți după IPJ și SRL.

  8. Mae Răspunde

    E tot vrăjeala băieți stau bine de acasă ….cineva a vrut săi rezolve …..șut băieți Ok …….tot ce se spune despre ei este vrăjeala

  9. Antal Răspunde

    Băieții erau protejați de Cozma și primarul din Păulesti, dar se pare ca influenta supozitorului s-a terminat.

  10. alazor Răspunde

    Aia de la DGA nu sunt procurori.

  11. Vasile Răspunde

    Toți au făcut tot felul de afaceri,doar că astea doi n-au mai vrut să contribuie la șefi,.Actualul șef de la municipiu a vândut sute de mașini fără să declare.

  12. Vulpea la struguri Răspunde

    Nu sunt oameni de bună-credință prin MAI? Sau omerta funcționează?

  13. Ionel Răspunde

    Si cacatul de Orha V. de la ipj (srl) cate sute de masini a vandut?
    Aduse din franta.

  14. c-block Răspunde

    @claudiu. Este aici o maaaare problemă cu logica ta strâmbă. O fi el specialist dar el este plătit pentru a supraveghea ca cetățenii țării respectă legea. Și nimic mai mult! Iar aceste legi place-nu place sunt absolut valabile și pentru el, de fapt pentru toți! Chiar ar trebui să dea exemplu! Ce așteptări să ai de la alții dacă tu ca organ calci în picioare ce ar trebui să păzești???? No spune tu! Ce încredere să mai aibă oamenii simpli în MAI dacă zilnic sau la două zile tot citești câte o grozăvie de asta? Nu spune treaba cu uscăturile că deja mi se apleacă! Nu mă înțelege greșit, eu vreau să am încredere în ei. Așa cum am avea nevoie și de o poliție locală profesionistă nu parodia ce este acum.
    PS. În cazul de față nu cred că nu se știa demult. Tind să cred că au întrecut măsura sau au călcat pe cineva pe coadă. Dar nu e treaba mea. Dacă vrem o țară ca afară asemenea lucruri cam trebuie să dispară.

  15. Xpert86 Răspunde

    Cum se numesc acesti sugai care au picat testul de integritate, de ce li se protejează identitatea ca pe altii i-ati pictat nume, Prenume si predicat!!???🤬🤬🤬🤬🤮🤮🤮

  16. Mihaita Piticu' Răspunde

    Ba da tara asta chiar asa de corupta ii?? Parca traim in ceva tara din Africa 🙁

    • c-block Răspunde

      Numai uită-te la derbedeul ăla de Bădălău. Avea la Curtea de Conturi ca viceboss venituri lunare de parcă 5000 de euro pe lună dar nu-i ajunge. Plus ce a adunat “cinstit” cât a fost senator plus ministru al economiei! Și câte nu se știu sau nu se zice!!! Nu vezi că peste tot degeaba le mărești veniturile că tot de prostii se țin! Asta peste tot în sistemul bugetar cu foarte-foarte rare excepții!!! Sac fără fund.

  17. Glami Răspunde

    in sfarsit am inteles expresia “Statul paralel”.
    In romanistan coruptia si crima organizata infloreste, iar statul intr-adevar e paralel, habar nu are cum sa opreasca acest fenomen.

  18. Daria Răspunde

    DA DE CE NU VERIFICATI AVERILE UNORA PUSE PE NUMELE NEVESTELOR SI SOACRELOR!MAI SUNT “DEZVOLTATORI IMOBILIARI” SI PE LA FRONTIERA!

  19. Sătmărean Răspunde

    Sunt destui de la Poliția de Frontieră, ăștia de la IPJ sunt micuți !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.