Ultima actualizare: azi, 10:48

Locale

Program special de 1 Decembrie, la Capricci. Petrică Mureșan, invitat special

Se anunță un spectacol deosebit, la Satu Mare, în seara zilei de 1 decembrie, cu ocazia Zilei Naționale a României. Restaurantul Capricci vine în fața sătmărenilor cu un program cu totul și cu totul special, fix pe inima românilor. România va fi sărbătorită într-un mare fel, joi, 1 decembrie, începând cu ora 19.00, la restaurantul Capricci din municipiul Satu Mare.

Astfel, pe lângă preparatele venite direct din bucătăria autentic românească (aperitiv cu multe elemente, fel principal generos și un desert delicios), sătmărenii se vor putea bucura și de un program muzical susținut de artistul numărul unu al Sătmarului, Petrică Mureșan.

,,Dacă și inima ta bate în spirit românesc, de 1 Decembrie vino alături de noi să sărbătorim în cel mai patriot mod mândria de a fi români! Mâncăruri cu gust autentic românesc, muzica celui mai iubit artist sătmărean și… câteva surprize!”, este mesajul celor de la Capricci.

Restaurantul Capricci te invită, așadar, să sărbătorești România așa cum se cuvine. Rezervări la numărul de telefon 0770.553.993.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.